Cele mai bune carti SF si Fantasy

cele mai bune carti sf si fantasyCam asa trebuia sa sune promotia celor de la Nemira, exact ca’n titlu, dar cum suntem suferinzi de engleza, campania de reduceri ce cuprinde peste 150 titluri cu reduceri bunicele pentru cele mai bune carti SF&Fantasy, se numeste, englezeste, Best of SF &Fantasy.

Am mai zis si ma repet din nou, daca am ceva regrete fata de editura Nemira, ar fi unul singur si anume, regret enorm ca nu au luat ei drepturile pentru Roata Timpului,in rest, sa le dea Dumnezeu sanatate pentru colectia Nautilus, ca prea au adunat in ea cele mai bune carti SF.

Revenind la literatura SF, poate intr-o zi, cand voi fi foarte relaxat, am sa-mi deschid o bere si sa incerc un top al cartilor mele preferate, cele mai bune carti Sf si Fantasy din punctul meu de vedere, dar asta mai la sfarsit de an, ca atunci e sezonul topurilor.

Pana una alta, sunt la ultimul volum din Prima Lege (Puterea armelor) a lui Joe Abercrombie si urmeaza seria Marea Sfaramata, iar daca aceasta se ridica macar la jumatate din ce a scris omul asta in Prima Lege, pot declara ca am cheltuit niste bani cu folos.

Pasionatii cu siguranta vor gasi ceva atractiv in campania asta Best Of Sf & Fantasy.

Tu ce zici?