Parca, parca ar mai merge o vacanta in Thassos

Am fost in vacanta in Thassos in 2013, aveam ceva planuri pentru anul acela cu Crimeea dar a ramas sotia insarcinata si nu am mai riscat cu cortul pe plajele din Crimeea. Am ales in schimb plajele din Thassos. Intre timp Crimeea s-a intors la Mother Russia si aia e.

Mai acum ceva vreme mi-a zis Doamna ca, tipul, sotul colegei ei de servici cu care am fost in vacanta in Thassos, parca ar mai vrea o tura in mirifica insula romaneasca. Am ras cand mi-a zis dar, acum cand am inca un bebelus, parca distanta de 600 km pana in Thassos nu e chiar asa mare si suna mai bine Thassos decat Krapet sau Vama Veche.

Cand am fost data trecuta in Thassos am stat in Potos la Studios Lampiris. A fost destul de ok, curat, aproape de plaja…cazare ieftina gasita pe ultima suta de metri pe final de sezon. . Acum m-am uitat asa informativ si am facut un calcul pentru 7 nopti cazare in Potos la Studio Lampiris si mi-a dat un pret de 1 640 lei/7 nopti in perioada 9-16 iunie  pentru camera de familie. Pentru doar doua persoane e mai ieftin.

Inca nu e treaba batuta in cuie dar cine stie, vom vedea….anul asta era programata inca o Turcie de doua saptamani dar cu copilul mic nu prea e de plecat la cateva mii de km. Amanam pentru la anu.

Voi, ceva planuri?

5 gânduri despre „Parca, parca ar mai merge o vacanta in Thassos

  1. Batman, batman…. :)))

  2. Croația și, probabil, iar Turcia. Încă negociem. 🙂

  3. Multe idei ar fi fost, inclusiv o noua tura pe la Athos care sa includa si Atena/Meteora dar din pacate trebuie sa le aman anul asta din niste motive personale. Nu e totusi nimic batut in cuie … vedem …

Tu ce zici?