Sa inceapa galagia….mizerie

tricouri-romania

IMN-Poezie sau cântec solemn compus pentru preamărirea unei idei, a unui eveniment, a unui erou (legendar) etc

Asta este definitia imnului in dex. Acum, cu toata nebunia lui Mos Craciun Taxi si prietenii sai, mizeria asta cu Mihai Pocorschi, Anda Adam,What’s Up si Alina Eremia(cine-o mai fi si asta) a trecut ca Hagi de mijlocul terenului.Textul mizeriei, inegalabilul….Mariussssssssss Morga. Chestia asta ce se vrea a fi imnul echipei nationale a romaniei pentru turneul din Franta, suna intr-un mare fel..suna ca o mizerie.

Acum ma gandesc ca la Pocorschi, treaba asta cu imnurile a devenit obsesie, el facand imnuri inca de pe vremea can Nicu Covaci avea voce, dar ce a scos acum, e mai jenibil decat  Pe ei,pe mama lor al lui Rafael,tipul  ala de a baut o bere cu Iris.

Vreau sa-l vad si eu pe ala care , dupa 6 beri, urla cu voce ragusita maneaua asta tribala…

6 comentarii la „Sa inceapa galagia….mizerie”

  1. Adevărată bătaie de joc la adresa naţiunii !!! La fel ca şi Marcel Pavel (septembrie 2011) care este un habarnist în materie de imn naţional, a schimbat imnul României pentru a nu cânta „un nume de Traian”. Pur şi simplu România nu valorează nimic pentru aceşti indivizi, simbolurile naţionale pentru care orice cetăţean ar trebui să aibe un minim de respect, sînt tratate la fel ca şi nulităţile care se screm să inventeze cîntecele.
    Ţărişoara asta este aşa cum este, dar asta e cu totul altă poveste. Cel mai grav este atunci cînd nu mai ai respect pentru însemnele ţării, atunci cînd sfidezi aceste însemne şi atunci cînd tratezi cu o totală nesimţire cele cîteva valori sfinte care au mai rămas.
    Mi se pare o chestie de prost gust nu numai din partea acestor jalnici compozitori, dar şi din partea oficialităţilor statului care pur şi simplu nu iau nici o măsură, a tembeliziunilor care transmit toate cretinătăţile numai să le crească reitingul, dar şi din partea fiecărui cetăţean ce încă mai are un minim de respect pentru însemnele ţării.
    Ţara este aşa cum este, o ştiţi fiecare prea bine, dar dacă nici faţă de numele ţării nu mai egzista nice un respect, atunci mai bine la canalul istoriei cu toţi… şi ultimul să nu uite să tragă apa !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura