Războiul din Israel afectează încasările din industria videochat-ului

Pentru că lumea a ajuns la un click distanță vorba reclamei, s-ar părea că războiul din Israel afectează încasările din industria videochat. Pe românește, ne-o cam dă la temelia PIB-ului războiul ăsta… Aștept un anunț de la specialiștii BNR pe tema asta, că ei vor veni cu date și procente care ne vor revela cu cât a păgubit războiul dintre Israel și Hamas economia României. Până vin specialiștii să explice ce și cum, eu doar atrag atenția asupra acestui fapt așa, la cald cu zvonuri la prima mână.

Ca să înțelegeți mai bine cum stă treaba, în clădirea în care dau eu cu sapa, vreo două etaje sunt pline ochi cu fete ce activează în industria videochat-ului. Întâmplarea face să ne mai întâlnim la cafea și țigară pe terasa din curtea clădirii. Pentru că ăștia cu clădirea s-au zgârcit la spațiu, stăm destul de înghesuiți la cele 4-5 mese. Oricum, și fetele de la videochat sunt educate și vorbesc tare, așa, la epatare ca să nu zic altfel. Ei bine, azi dezbăteau mersul războiului. De la ele am aflat că numărul de clienți a scăzut de când a început războiul din Israel.

D-aia tot zic eu să make virtual love not war….Că uite, lumea-și dă cu rachete în cap și doamne ferește, rămân fetele astea fără obiectul muncii…Și nu mai zic de paguba adusă PIB-ului României. Că era statistica aia care zicea că sunt vreo 400.000 de oameni în industria videochat-ului… Și dacă scad încasările, cu 5 euro pe zi pentru fiecare, deja România a pierdut două milioane de euro…

8 comentarii la „Războiul din Israel afectează încasările din industria videochat-ului”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura