Uitasem cât de nașpa e berea Timișoreana

Probabil ține de obișnuință. Sau de adicție. În fine, nu contează, azi mi-am luat două beri Timișoreana. Cred că n-am mai pus bere Timișoreana de vreo 4-5 ani. Că de vreo 2 ani beau preponderent butelcuțe de Ciucaș. Nici aia nu e wow dar e mult peste Timișoreana. Bine, nici Timișoreana nu cea mai nasoală bere, că nimic nu se compară cu Hora Unirii

Dap, știam că nu-mi place berea Timișoreana dar am luat două de poftă. Acu ce să fac, le beu… Io-s pofticios de felul meu și dacă văd ceva la care poftesc, fie cer, fie cupăr. Azi nu s-a putut, era la birou, plecam cu mașina, aveam copchil de luat de la grădiniță. Și nici de cerut nu puteam să cer. Dincolo de treaba de mai sus cu mașina, ar fi trebuit să cer bere de la cerșetorul de stă acolo și-mi cere un leu și când intru și când ies. Ar fi fost de porc să-i cer stimabilului cerșetor o gură de bere… Probabil mi-ar fi dat, dar cum ziceam, ar fi fost de porc…că nici eu nu i-am dat de ani de zile de când tot insistă să-i dau 1 leu. plm, l-am lăsat cu Timișoreana lui, pe bordură.

Acu beau mizeria asta de bere…mâine o să-i dau și cerșetorului 1 leu. Așa, că mi-a adus aminte cât de nașpa este berea asta. N-o să mă apuc iar de testul ăla cu berile, am tras o concluzie și oricum, am dat-o pe gin și pe vișinată în ultima vreme. Că se pare că în timp, cam renunți la bere și o treci pe altele, ceva mai tari.

9 comentarii la „Uitasem cât de nașpa e berea Timișoreana”

  1. Bai si cat de buna era pana sa fie facuta cu apa de peste drumul unui cimitir din Bucuresti, de unde bea (aproape) toata Romania, cu Ciucas in frunte! Eheheeeee ….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura