Strategia lui Sean Dyche la Everton este neschimbată…

Adică, se dă în spate ca să-și ia avânt. Altfel, în așteptarea plecării de pe Goodison Park pe noua arenă, fanii aveau așteptări. Mă rog, așa ziceau ei pe grupurile dă facebook. Că Se speră la o clasare măcar pe undeva pe la mijlocul clasamentului. Asta după ce au intrat niște bani în club, după ce au venit niște jucători. Dar na, stategia lui Sean Dyche v-am zis care este… Ți-o iei și pe urmă tragi tare să scapi de retrogradare. Altfel nu e bine să râzi de Manchester United… Că uite, ăia de bine de rău au luat 3 puncte, pentru vreo 20 de ore au fost pe primul loc în Premiere league. La Everton e mai greu, că nu faci treabă cu loaza de Dominic Calvert-Lewin, atacantul care marchează mai puține goluri decât un fundaș sau cu fratele mai mare al lui Ion Iliescu. (n.r Ashley Young).

Cam atât ar fi de zis despre favoriții mei. Atât s-a putut… Altfel, după ce le-au dat cu terenul în cap cei de la Brighton, mă aștept totuși ca Sean Dyche, chit că nu va putea face mare lucru (că n-are cu cine) măcar să-i alerge ca pe hoții de cai și să-i bage în priză. Totuși, un lucru bun s-a întâmplat azi…Asley Young a luat un cartonaș roșu și putem sta liniștiți pe viitor. Poate totuși se gândește și el să se retragră…că are 115 ani mâine poimâine.

Despre meci nimic de zis, sper doar să nu se întoarcă Gabi din vacanță până luni… că ăsta nu uită că mai sunt și suporteri Everton p-aci. În rest, dacă Sean Dyche îi mai scapă de retrogradare și anul ăsta, musai trebuie să-i facă statuie și s-o pună lângă a lu Dixie Dean la intrarea în noul stadion. Uite d-aia imi place mie ce se întâmplă prin Premiere League. Vezi tot felul de abordări, tot felul de strategii… Sunt curios de Pep acum. Vedem mâine.

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura