Pavajele lu Nevoiță

Teoretic, la un zbor la semiînălțime cu drona, pavajele lu Nevoiță din sectorul 3 arată nu musai spectaculos dar măcar decent spre interesant. La nivelul solului se schimbă treaba. Pavajele astea, oricât de bine au fost ele puse, se mai mișcă. S-au mișcat ale mele din curte și zic că au fost montate mai cu simți de răspundere decât pavajele montate de primăria lu sectorul 3.

În fine, una peste alta să zicem că se putea și mai rău. Că am prins prin cartier și trotuare d-alea old school, cu pământ. Altfel, bă, ar trebui să te mai uiți și tu ca contribuabil pe unde mergi. Zic asta pentru că fix la ora 7:24 dimineața, un onorabil contribuabil al sectorului 3 s-a împrăștiat pe un trotuar din ăsta cu pavaj colorat marca Roberto Nevoiță. Și s-a lăsat cu, Să-ți iau pavajele în puncte puncte și pă toți morții tăi Nevoiță

Ce să mai zic… Bine dreaqu că pet-ul ăla de LOWENBRAU a rezistat impactului cu pavajul. Că era nasol ca la 7:24 să-ți începi ziua și cu o căzătură și cu sticla de bere făcută țăndări.

4 comentarii la „Pavajele lu Nevoiță”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura