George Simion și-a început campania electorală pentru alegerile prezidențiale în forță

George Simion, influencerul șef de la AUR, și-a anunțat oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc anul ăsta într-o duminică. Nu se știe care duminică, că încă nu s-au hotărât bipezii de la conducere când o fi să fie. dar clar, alegerile prezidențiale vor fi într-o duminică. În fine, ideea este că george Simion a furat startul așa cum se pare că fură și curent. N-am văzut încă prin oraș afișele dar cică ăsta din poză este real, este de la Piața Romană.

După cum știți, România este o țară bogată, cu uoameni mândri. Mai avem și ghinion uneori, suntem prea buni și ne cam fură străinii, ne furăm noi între noi, noi vrem dar nu ne lasă alții. D-astea… Dar una peste alta, de două lucruri nu a dus lipsă România niciodată. De demagogi și de proști. Că mă uit la demagogul ăsta de Simion și ce promite el pe afișele de campanie.

Pe primul loc în programul Simion pentru România se zice că dacă iese ăsta președinte o să vă loaț case la doar 35.000 euro pentru români. Cât de prost să fii să pui botu la așa ceva? Mă rog, cred că ar trebui să pui altfel întrebarea… Cam cât de proști îi crede Georgică Simion pe alegători lui când vine cu aberația asta.

A doua promisiune electorală este o altă îngurgitare de fecale specifică populismului nesimțit. Cred că nici măcar Dan Diaconescu în direct live și în reluare înregistrat nu a promis așa ceva când a umplut parlamentul de lăutari. În fine, cică, dacă-l votați pe Simion la prezidențiale, o să ajungeți liberi financiar….că va taia george simion toate dobânzile de la creditul tău :)) Cred că deja tanti Florica e udă fleașcă la așa program electoral…Deja vede cum i-a luat cază lu loaza de fiu-su cu 35.000 euro și deja stă liniștită că nu mai are dobânzi la creditele prin care a mobilat coșmelia. Combinație cum ar zice votantul AUR…

A treia promisiune a prezidențiabilului AUR e cât de cât ok. Că vrea să taie din taxele pe salariu e una, e ok, dar să vedem dacă reușește. Că știu, v-ați bucurat că a crescut salariul minim…dar nu v-ați prins că această creștere este cea mai simplă metodă prin care statul ăsta pe care vrea să-l salveze Simion vă ia banii mai repede și mai sigur. Că cam așa stă treaba cu creșterea salariului minim pe economie cu care v-a păcălit Ciolacu: La o presupunere simplă că un milion jumătate de români se dau jos din pat pe salariul minim, la o creștere d-asta a salariului minim pe economie la 3.700 lei se traduce în încă vreo 400 lei impozați. Adică, una peste alta statul mai adună vreo 50 meleoane de euro doar așa, pă populism…Și o să strîmbe din umeri când or crește prețurile…că na, v-am crescut salariul minim, ce mai vreți acum?

În concluzie, asta cu taiatul din taxele pe salariu ar fi ok…dar n-o să se poată. Că or să-i zică specialiștii lu Georgică că nu are cum..că a taiat din dobânzile băncilor și nu s-a mai făcut consum, că a vândut case românilor cu 35.000 euro, că n-a mai avut nimeni bani să construiască..că multe. Și că ar face bine să-și bage demagogia în qur…

Deci, căscați bine ochii și nu vă mai umeziți la așa aberații. Dar na, cum ziceam, de demagogi, hoți și proști n-am dus niciodată lipsă pe aici.

8 comentarii la „George Simion și-a început campania electorală pentru alegerile prezidențiale în forță”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura