Intenție de vot, AUR peste tot

Pentru că este an electoral și se fac tot felul de sondaje pe tot felul de eșantioane cu diferite marje de eroare, să nu vă surprindă dacă Partidul AUR, George Simion, Claudiu Târziu, Diana Șoșoacă și Mihai Enache vor avea niște procente ridicate în preferințele românilor dacă alegerile vor avea loc duminică. Zic asta pentru că am participat recent la un astfel de sondaj telefonic în care am primit diverse întrebări legate de posibili candidați și le-am dat bine la marja de eroare :))

Pentru că sunt destul de implicat și oareșcum informat despre situația politică din țara noastră, când vine vorba despre intenția de vot, în cadrul sondajului de opinie mai sus amintit, mi-am exprimat clar preferința de a vota cu două mâini AUR. Desigur, eu sunt troll și mi-am cam bătut joc de sondajul ăstora, că daia zic că mi-am manifestat intenția de vot cu AUR.

Altfel, fără troll de data asta, la întrebările în care nu era implicat un reprezentant al partidului de AUR, mi-am exprimat părerea cât se poate de serios. Adică, referitor la activitatea președintelui am zis că mai mult nemulțumit, la a lui Nicușor Dan mulțumit și altele de felul acesta. Dar cu intenția de a vota cu AUR…troll la maxim, că mie nu-mi plac extremiștii. Mai ales ăia care sunt și demagogi.

În fine, ideea este, că am și niște unii care sunt anti-pesede de mici, prietenii mei, staț liniștiți că nu votez nici cu PSD.

Altfel, pentru că viitorul acestei țări pare să stea pe mâinile unor alianțe nenaturale, printre prietenii mei pro-europeni și globaliști am ridicat întrebarea dacă nu se simt ca la momentul Iliescu-Vadim acum când opțiunea lor, a tinerilor frumoși și liberi au de votat o alianță prin venele căreia încă mai curge sângele lui Băsescu :)) Da, prima trompetă este nemuritorul Ludovic…dar na, aia e…trăiască răul cel mic.

6 comentarii la „Intenție de vot, AUR peste tot”

  1. Eu sunt atât de apolitic, încât mă bate gândul să mă înscriu în orice partid (mai puțin PSD/AUR sau alte idioțenii de genul) doar să văd și eu cum e, ca apoi să-mi șterg numele de pe partidul respectiv, apoi mă duc în altul.. să văd ce înseamnă să fii „traseist politic” 😀

    Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura