Alex Iwobi a dat mai multe goluri într-un meci pentru Fulham decât a dat pentru Everton într-un an

Știu că toată lumea e cu ochii pe marcatorii de top din Anglea, așa că poate Alex Iwobi ăsta, nigerian după mamă și după tată, s-ar putea să vă fie oleacă indiferent. Băiat simpatic, muncitor dar care nu prea dădea goluri. Pentru Everton. Era feblețea marelui antrenor Franck Lampard, băietul ăla de ne-a dus la retrogradare… în fine, e de înțeles de ce s-a întâmplat asta, când loaza asta de Iwobi era categorisit drept un jucător util, muncitor dar care din păcate nu și-a făcut targgetul de goluri, de pase decisive. Așa se face că la momentul când pe banca lui Everton a venit Sean Dyche, care spre deosebire de Frank Lampard chiar e antrenor, a văzut ce loază nigerianul, i-a fraierit pe ăia de la Fulham, alți săraki, să dea pe loază vreo 22 meleoane de lire.

Faza e că nici la ăștia nu rupe norma, e tot așa, de duzină, să fie unșpe pă teren. Dar aseară Alex Iwobi a rupt norma…a dat două goluri în meciul de acasă cu Nottingham Forest. 5-0 pentru Fulham și viitorul nu sună prea bine pentru băietzii lu  Marinakis mai ales că și-au luat-o și etapa trecută de la Everton cu 1-0 și au meci etapa viitoare la Wolverhampton care, cumva, sunt peste ei în clasament.

Altfel, revenind la Alex Iwobi ăsta, exact cum vă ziceam și în titlu…și-a făcut norma, a dat două goluri în meciul de aseară. Mai mult cu un gol decât a marcat sezonul trecut când lua banii degeaba la Everton. Chestia asta îi amuza și pe fanii Everton…dar nu-l regreta nimeni. Era doar ca fapt divers, la troll :))

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura