Câștigăm și la loz în plic nu doar la loto 6/49

Am mai zis pe aici, chit că nu ne bazăm pe noroc, norocul nu ne ocolește. Așa se face că azi am câștigat la loz în plic. Pentru toți prietenii mei care n-au mai dat un semn de viață de mai bine de 2-3 ani, stați liniștiți, nu am câștigat dăcât 77 de lei la loz în plic. Că dacă luam câștigul cel mare, nu mai pomeneam de el aici pe blog…

Revenind la ideea câștigurilor la loterie, chit că v-am zis că cea mai bună metotă prin care poți câștia la loto e asta, azi, mi-a trecut prin minte un gând spontan. Joacă Mareane la loto, hai..joacă!! Și uite așa m-am îmbrăcat eu frumos și am anunțat famelia că merg să-mi pun un bilet la loto. Cică, astea spontane sunt mai norocoase decât cele jucate constant. Și-mi zice fii-mea să-i iau și ei un loz, un loz răzuibil. Sare și cealaltă, aia de ziceam că a mai câștigat la loz în plic că vrea și ea un loz. Nevasta sare și ea…că mie de ce nu-mi iei?! Da cum să nu-ți iau, păi nu iau eu la fiecare câte un loz?! Și le-am luat. Mi-am pus eu un bilet pentru extragerea 6 din 49 de azi și, bonus, pentru fiecare membru al familiei, câte un loz răzuibil.

Cum ziceam, m-am întors de la loterie cu lozuri răzuibile pentru fete. Pentru a forța norocul, le-am pus pe fiecare să aleagă un număr și le-am dat lozul aferent. Le-am pus și condiții… cine câștigă la loz în plic, împarte câștigul cu ceilalți. De data asta, soția a ales cu noroc, la ea a fost lozul câștigător. 77 lei.

Lozul ăsta se cheamă Triplu 777 și ai trei șanse de câștig. Se vede și pe loz condițiile care trebuiesc îndeplinite pentru a avea un loz câștigător. Acu, că tot am luat banii, aștept tragerea loto… Poate am motiv să nu vă zic nimic despre câștigurile la loterie :))

5 comentarii la „Câștigăm și la loz în plic nu doar la loto 6/49”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura