Livrarea coletelor comandate de black friday

Nu știu cum o fi pe la alții, sper că și-au primit coletele cu ce au comandat de black friday, dar la mine, anvelopele comandate sunt tot la stadiul de plată acceptată. Știu, toate aveau dată de livrare 24-11-2023 dar na, m-am gândit și eu, ca tot omu, că s-or grăbi și ei puțin dacă s-au văzut cu banii în cont. Nu de alta dar eu, pe 24 ar cam trebui să fiu pe undeva unde șansele de gheață, nu mai zic de zăpadă, sunt destul de mari.

Uite, ăsta este un motiv pentru care atunci când dau comandă de pe emag mă uit prima dată la cine vinde și livrează produsul respectiv. În general, emag dacă are listat la vânzare un produs, șansele ca acesta să existe și fizic în depozit sunt foarte mari așa că livrarea acestui nu ar trebui să fie o problemă. În cazul ăstora din marketplace treaba e mai complicată că nu știi dacă au produsul sau urmează să-l comande și ei de la distribuitori, sa-i facă recepția și mai apoi să-l trimită clientului final. Că ăștia nici măcar nu-ți afișează pe undeva printr-un colț de pagină cum se întâmplă pe la alte magazine on line că produsul respectiv se află în stoc la furnizor.

Sunt curios dacă măcar azi, o să se schimbe statusul comenzii. Cred că nu, că asta ar presupune să zacă până luni în depozitul curierului. Altfel, din ce vorbeam cu băiatul de la curierat, ăla cu iPhoanele, s-au liniștit treburile cu ce s-a comandat de black friday. Oricum, trollam cu el și-i ziceam că trebuie să-mi dea o bere că mi-am comandat cauciucurile acasă și nu trebuie să le care el în birou :)) Și ce-mi zice…Dar ce, crezi că e o problemă? Tocmai i-am livrat unuia o cutie de viteze…Sunt antrenat... da pe tine te sunam să vii să le iei direct din mașină.

Altfel, și de s-or ține ăia cu livrarea cauciucurilor de programul de livrare, noroc că am alternative la rablă, că tocmai ce am schimbat și la aia anvelopele.

4 comentarii la „Livrarea coletelor comandate de black friday”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura