Ce reducere are iPhone 15 de black friday

Pentru că a fost nebunie cu lansarea iPhone 15 și nu am apucat atunci să vă povestesc, în ideea că mulți așteaptă să vadă ce reducere are iPhone 15 de black friday, am făcut o frumusețe de print screen cu prețul actual al telefonului și, în caz că vă adunați doi-trei pe aici să vă dați cu părerea despre cât credeți că o să coste de black friday iPhone 15, poate iese un fel de concurs la care cu siguranță nu veți câștiga un iPhone sau altceva…dar voi bea eu o bere în cinstea câștigătorului.

iphone 15 reducere black friday

Din anii trecuți știu că vânzările de telefoane au fost destul de sus în preferințe și mulți au așteptat să cumpere un telefon iPhone de black friday în ideea că ceva, ceva reducere o să fie. La momentul ăsta, iPhone 15, 128 GB și 5G are o reducere de 55 lei pentru cei ce au Genius.

Am luat ca reper iPhone 15, 128 GB în ideea că acesta este cel mai popular model. Pentru că la momentul ăsta, cu o seară înainte de a începe black friday prețul de achiziție pentru acest telefon este de patru mii cinci sute treizeci și cinci de lei, mă gândesc că reducerea de black friday la iPhone 15 nu va fi mai mare de 350 lei.

Altfel, că ziceam la început că la momentul lansării, se plângea curierul meu de la firmă că îl alergau clienții care luaseră iPhone 15 la precomandă, că nu mai aveau răbdare să ajungă ăsta la destinație, la momentul ăla ar fi ieșit un articol o idee mai hazliu. Așa rămâne doar întrebarea din titlu…ce reducere o avea iPhone 15 de black friday?

Nu, nu vreau să-mi iau iPhone 15 de black friday, v-am zis ieri că telefonul de pe lista de cumpărături de black friday este un telefon ieftin, un  Samsung Galaxy A04, 64GB, pentru mama soacră.

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura