Și, pregătiți de black friday?

Presupun că da, că ceva ceva s-o găsi să vă atragă. Altfel, pe la mine lista de cumpărături de black friday e gata, acum mai urmăresc dăcât prețurile ca să mă exprim academic. Am făcut acu ceva vreme niște poze la ce am pe listă și acum aștept să văd cu cât vor fi mai scumpe produsele respective de black fiday….

Am freo 3 chestii de cumpărat și în funcție de cum o să arate oferta de black friday, o să le iau sau nu. Din astea 3, o achiziție trebuie musai să o fac în următoarea săptămână că e urgentă…Celelalte două, mai pot aștepta.

Altfel, după ce am trecut prin târg și mi-am făcut o idee despre prețurile la anvelope de iarnă, că da, m-am decis să nu trec pe allseason, am pus ochii pe niște anvelope de iarnă Debica Frigo HP 2 215/55R16 97H. La momentul ăsta, dacă iau cauciucurile de iarnă de pe emag, cu montaj ies mai scump decât în târg la Vitan unde am bonus montajul gratuit. D-aia zic că aștept black friday să văd oferta, că momentan cică mai sunt doar două bucăți în stoc :)) A, și mai e ceva, când am cumpărat apartamentul de 4 camere mi-am făcut un card de credit cu dobândă zero. Pe ăsta il folosesc când am achiziții mai mari de 1000-1500 lei că prefer să dau în 6 rate decât toți banii grămadă.

Celelate două chestii de pe lista de cumpărături ar fi un telefon pentru soacră-mea, că de ăsta de îl are acum s-a învrednicit fiimea să-l dea pe jos de vreo două ori. Nu vreau ceva wow, un Samsung Galaxy A04, 64GB, 4GB RAM sau ceva similar, să văd unde e reducerea mai mare dar musai ceva cu minim 64 GB.

Pentru că s-au tot adunat o grămadă de poze și filmulețe, ultimul produs pe lista de black friday ar fi un hard extern de 2 T. Aici nu mă dă priceperea afară din casă așa că dacă aveți un sfat, o părere despre un hard disck extern bun, puteți să vă dați cu părerea. Momentan am pus ochii pe Seagate Expansion Portable 2TB, USB 3.0 dar mi-ar prinde bine și o alternativă.

Altfel, parcă așa devreme n-a mai fost niciodată black friday…o să ajungă emag-ul să facă black friday la fel cum face concurență…Black friday de vară, de primăvară, de sâmbătă dimineață, de miercuri la prânz. Mda, aia e…bani să fie. Voi, cum sunteți? V-ați făcut listă de cumpărături pentru black friday?

3 comentarii la „Și, pregătiți de black friday?”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura