Gazeta Sporturilor trebuia să se închidă de mult…

Știu, păcat de oamenii aia care puneau si ei o pâine de secară cu maia pe masa copilașilor, altfel, Gazeta Sporturilor, ultimul ziar de sport tiparit din România după cum le plăcea șefilor să marketeze fițuica trebuia aruncată la coș de foarte multă vreme. Cam de pe vremea în care jumătate de ziar era despre ce a mai facut, a mai zis, a mai beșit nea gigi iar cealaltă jumătate era despre nea Giovanni si despre chiloții Anei Maria Prodan fostă Reghecampf.

Cam atunci am renunțat eu să mai cumpăr ziare. Altfel, o altă chestiune mișto in falimentul ediției tipărite ceed ca ține de oamenii care au condus ziarul. Profesioniști până în măduva oaselor. Toti, in frunte cu tristul ăla de Tolontan. Declinul unui produs ține în primul rand de calitate. Si când umbli la calitate, mai ales in presa scrisă unde oricum te omoară timpul, că în condițiile în care ai internet și informatia nu mai așteaptă ediția de a doua zi, aici, pe hârtie, ar fi trebuit să existe ceva care să atragă. Plus de asta, grosul banilor s-au mutat în online unde, clickbaitul a fost si mai hidos.

De final, cum ziceam, păcat de oamenii ăia pe care nu-i vedea nimeni dar care făceau posibilă existența acestui ziar. Că pe Tolontan și pe ceilalți deontologi n-ai de ce să-i plângi, că de atât amar de vreme de când o tot ard pe funcții de șefi și șefuți pozând în vedete, cu siguranță și-au făcut plinul și găsesc ei un loc călduț să toace banii altora. Ori, fiind atât de buni, or să-și facă ei propriul ziar în care conducerea nu o să mai bage peste politica editorială. Că asta acuzau acu ceva vreme când l-au dat afară patronii Gazetei pe Țepelin. Dar, pentru că așa cum au învățat ăștia de la Nea Ovidiu Ioanițoaia, pentru că mereu există acest dar care avea rolul de a nu deranja pe nimeni, probabil că nu o vor face…Ar fi complicat, ar trebui să pui osul la treabă, să muncești pe brânci, să ai grijă de cașcaval, să cauți sponsori, să vinzi… Și e greu să faci asta când ai făcut toată viața trebă doar cu ce a mai declarat becali și chiloțăreala nevestelor de fotbaliști.

3 comentarii la „Gazeta Sporturilor trebuia să se închidă de mult…”

  1. Eu sunt de acord cu renuntarea la print si cu tot ce ai spus legat de continut, insa nu si cu modul cum s-a anuntat si facut. Dar na, Ringier e in pozitia de forta. Iar alternative, cum prea bine vedem in presa romaneasca, nu prea sunt.

    Răspunde
    • Da, lipsa de alternative poate fi o problema pt unii dintre angajați. Dar, din ce am citit, oamenii ăia sunt in preaviz legal, 20 de zile.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura