Ochelari pentru copii de la Lensa Kids

De vreo lună, copilul cel mare poartă ochelari. Ne așteptam la asta, așa că la ultimul control oftalmologic ne-am pricopsit cu rețetă de ochelari. Nu e grav, e -0,25 și fiind vorba de un copil sunt șanse să se corecteze vederea. Cel puțin așa a zis medicul. Deși am în zonă câteva cabinete/magazine de ochelari am zis să mergem cu Lensa, că au ofertă, au și promoții. Am prins Rabla pentru Ochelari, a fost ok din punct de vedere al prețului.

În fine, ideea este că am plecat să căutăm în primul rând niște rame de ochelari pentru copil și apoi să vedem prețul. Am început cu magazinul Lensa de la Tineretului. Am fost acolo în primăvară când și-a schimbat soția ochelarii și pentru că ne așteptam să primim recomandare de ochelari pentru copil, ne-am uitat și la ce ofertă există la ramele de ochelari de vedere pentru copii. E, de data asta, în magazinul Lensa de la Tineretului oferta de ochelari pentru copii era destul de sărăcăcioasă și nu am găsit nimic să o mulțumească pe fii-mea. Dar ne-a zis o tipă de acolo că s-a deschis un Lensa Kids în Park Lake, la etaj, pe lângă pașapoarte. Aici da, doar rame de ochelari de vedere pentru copii, foarte multe modele, o tipă foarte ok care a ajutat-o pe fii-mea să aleagă o pereche de ochelari mișto. După vreo 5 zile am primit mesaj că ochelarii sunt gata așa că m-am înființat cu copilul la Lensa să-și ia în primire ochelarii.

Cam așa arătam noi la plecare din magazinul Lensa Kids din Park Lake… Veseli nevoie mare. Că reacția a fost după ce și-a pus copilul ochelari de vedere ceva la modul, wow, eu chiar nu vedeam înainte!!Și simt așa, un aer rece pe la ochi…

Fii-mea și-a ales o pereche de ochelari pentru copii Ray-Ban RY1591 3807 și e mulțumită de ei. A fost nevoie după o săptămână să revenim în magazinul Lensa Kids din Park Lake pentru o mică ajustare la brațele ochelarilor. Lentilele de vedere fiind o idee mai grele decât cele de prezentare, ochelarii îi alunecau de pe nas. S-a remediat și problema asta, acum toată lumea mulțumită.

În altă ordine de idei, mi-am amintit că aveam început articolul ăsta despre ochelarii de copii de la Lensa Kids din cauza lui Adrian și a ochelarilor cu protecție pentru lumină albastră ai neveste-si. Că ceva similar cu ce și-a luat Ștefania am și eu doar că din alte motive, asta cu protecție la lumină albastră e conexă.

4 comentarii la „Ochelari pentru copii de la Lensa Kids”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura