Kylian Mbappé, cu cine țineai tu măh când erai mic?

Despre Kylian Mbappé nu prea mai ai ce să scrii, că s-a tot scris peste tot în lume. E atât de celebru încât și nea gigi a avut/are un Noul Kylian Mbappé la FCSBNUESTEAUA. Altfel, cum ziceam, nu prea mai ai ce să scrii despre acest fenomen, că na, e un fenomen.

Teoretic ar trebui să mai fie ceva de zis așa că ăia de la șprot.ro au pus de un articol cu un titlu d-ăla care îndeamnă pasionații dă folbal să deie click. Că cam așa arăta titlul care era cât pe ce să mă păcălească să fac un pic dă trafic.

Ros de curiozitate a fost cât pe ce să dau și eu click, să văd cu ce echipă ținea Kylian Mbappé când era mic doar că m-am oprit la timp… Ceva în mintea mea a făcut nește conexiuni rapide și concluzia a fost că, dată fiind condiția dă „slujitori” a ăstora de la șport. ro, o să aflu că Kylian Mbappé era fan de mic al lui FCSBNUESTEAUA.

În fine, sper că nu l-a afurist nea gigi când a auzit că mai și înjura după ce arunca cu telecomanda în televizor…

2 comentarii la „Kylian Mbappé, cu cine țineai tu măh când erai mic?”

    • Mda, nu cred totuși că zicea ceva de Oancea și de partea economică. Probabil zicea ceva de mamele ălora de la OM și cu siguranșă de mama lu Aulas… Că oe Jean-Michel Aulas l-a înjurat toată lumea.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura