Ce valoare are portofoliul la sfârșit de septembrie

Se întâmplă ceva ciudat pe Bursa de la București și nu prea reușesc să-mi dau seama ce. Nu mă plâng, aș fi chiar neobrăzat să fac lucrul ăsta din moment ce, hai să nu zic că-s mai bogat că ar fi de porc…în fine, valoarea portofoliului este tot în sus, tot pe creștere. Pe calapodul clasic, las aici valoarea portofoliului la început de lună, 39.554 lei și voaloarea contului de tranzacționare în ultima zi a lunii septembrie. 43.902 lei.

4.348 lei diferență. Teoretic nu a crescut cu atât bursa, din suma asta vreo 520 lei sunt dividende de la Fondul Proprietatea, bani din care nu am cumpărat nimic încă, că v-am zis, se întâmplă ceva ciudat pe bursă… așa că mai aștept până voi face și depunerea lunară pe octombrie poate mai scad prețurile…că sunt niște prețuri de zici că nu e război, nu e jale economică, nu e brambureală globală. Deci, în afară de dividendele de la FP care vor merge la cumpărare în octombrie, în septembrie am investit eu așa cum fac lunar, 1.500 lei.

Altfel, după ce au intrat dividendele de la Fondul Proprietatea, luna octombrie v-a mai aduce un dividend special de la OMV iar luna noiembrie încă ceva mărunțiș de la Banca Transilvania. Cumva, tind să cred că nu vor veni prea curând scăderile alea de prețuri pe bursă așteptate de toată lumea…așa că bag înainte cu DCA-ul.

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura