AUR peste tot…

N-am auzit să se fi dat startul campaniei electorale dar, pentru că la alegerile trecute lumea se întreba de unde a mai apărut și AUR ăsta, acu nu prea mai ai cum să te întrebi. Pentru că spre deosebire de celelate partide, ăștia, fie cu simion, cu șoșoacă, cu galeria, au fost vizibili, s-a vorbit despre ei. În bula mea nu musai de bine, dar na, ne place să credem că suntem superiori prostimii care, din varii motive pune botul la propaganda ăstora. Nu-i poți condamna când n-ai făcut nimic pentru ei, ăștia, mă rog, o parte dintre ei l-au băgat pe Dan Diaconescu în Parlament că le-a promis sabia lui Ștefan cel Mare.

Altfel, ieri am sesizat pe un stâlp la piață afișe electorale cu AUR. AUR la Consiliu. Nu le-am făcut poză dar sunt acolo. Ideea este că, ilegale sau nu, cu risc de amenzi cum s-a întâmplat la Suceava, propaganda AUR există și cred că reușește să-și atingă scopul.

Cred că e irelevant cine e creierul în această campanie sau de unde vin banii, partea tristă a problemei se află la cei de la care AUR v-a lua voturile necesare pentru a decide cine va guverna peste sărăția din România. Nu am căutat statistici și sondaje însă, la cum văd lucrurile din colțul meu de bulă, nu știu dacă AUR vor avea mai mult de 5-6% în urma PSD.

Zic asta pentru că partidele „oamenilor dăștepți” ăia care știu ei că AUR e rău, pare că nici acum nu s-au prins că la vot participă și ăia de deschid cârciuma și sunt convinși că suta s-a scumpit din cauza lui Iohannis, a lu pnl și au auzit ei că USR și Reper vor să-i gheiască. De Sică nu mai zic, cred că ori e în vacanță ori a obosit. Sau i-or fi arătat niște băetzi o pisicuță.

Altfel, dacă te uiți atent la cum se promovează AUR vei găsi niște asemănări cu promovarea făcută de PSD în anii de glorie. Atunci, când PSD făcea scor, făcea scor pentru că era singurul partid care cobora în bălegarul din curtea lu Nea Ion și vorbea cu el.. Pentru restul politicienilor demnitatea era prea mare pentru a da mâna cu Nea Ion…ăsta era și prost și mai și puțea a vite.

2 comentarii la „AUR peste tot…”

  1. Nu exista localitate, catun sau satuc sa nu vezi afisul ala vizibil peste tot, o strategie geniala, baietii tintind unde conteaza, aka consiliile! Si am bantuit mult prin tara in ultima vreme! Heheeeee …. sa vezi tu ce distractie o sa fie la anul cand se va confirma tot ce am scris si am tot zis eu … iar show’ul e abia la inceput, sa vezi tu ce o sa „ne radem” noi cand or sa inceape sa sara in masa primarii cu tot cu consilii in barca aurita, dupa Europarlamentare! :))) Spectacol va fi … #VotezAUR! :))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura