Ziua în care va veni cu adevarat Apocalipsa

Va fi ziua aia în care pruna și orice altceva care fermentează o să dispară de pe fața pământului. Dar de la prună o să înceapă. Că ne vom chinui cu pufoaica, cu electrozii, cu ce om mai avea la îndemână e lucru cert dar, ascultați la mine, va curge râuri de sânge, se vor porni războaie, se va lăsa cu fraticid și după toate astea…va fi liniște, iarnă atomică, iadul pă pământ va fi. Și toate astea…de la prune.

Altfel, că am eu un prieten care o tot dă înainte cu apocalipsele și cu toate bubele pământului de când s-a pensionat… Bă, Mugure, fratelemeleu ca să zic așea, toate temerile tale, toate sfârșiturile lumii posibile și imposibile pe care le vezi tu, să știi de la Maran că sunt pistol cu apă. Atâta timp cât avem PRUNE, trecem prin toate ca prin viață.

Altfel văd că omu s-a pus pe făcut stoc. E clar, va trece și peste iarna asta cu toată încălzirea globală, cu toți imperialiștii și toți tefeliștii, cu Greta și cu mă-sa lu Greta și cu tot ce-l mai bântuie pe el. Și știți de ce? Că are PRUNE!!!!

2 comentarii la „Ziua în care va veni cu adevarat Apocalipsa”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura