Mereu mai rămâne ceva de făcut

Cred că ăsta ar trebui să fie sloganul nostru național, că prea se întâmplă de fiecare dată. Adică, mă uitam, e mult spus, am prins cu coada urechii informațiile alea despre Golden Shower Motherfucker Gate de România și pe lângă faptul că e cel mai mare pod peste Dunăre de la noi, că e cea mai mare investiție de infrastructură, cea mai cea, treaba e tot românească. Că nu e chiar gata. În fine ideea este că s-a făcut și nu ne-a dat Ionel Arsene garanții. Dar cum ziceam, nu e gata, trebuie să-și strângă muncitorii sculele, să se mai monteze o priză, să se mai dea o mână de vopsea pe un colț…chestii de genul.

 Lucrările încă nu sunt complet finalizate, sute de muncitori au lucrat inclusiv în ultimele nopți pentru ultimele finisaje, iar drumul principal de legătură cu malul din Tulcea nu va fi gata decât abia la final de an.

Și pun pariu că multe dintre chestiile aste de au rămas neterminate așa vor rămâne. Că mă uita așa, la chestiuni mărunte de prin cartier, cum ar fi de exemplu trotuarele. Frate, ne-a făcut Nevoiță trotuare pavate pe ditamai strada. Frumos, scump, complicat dar într-un final să zici ca de obicei…bine că le-a făcut. Asta s-a întâmplat prin primăvară. S-au cărat muncitorii din zonă de câteva luni. Dar ca de obicei și-au lăsat coadă…vreo 20-30 de metri de trotuar de unde au decopertat asfaltul și au lăsat așa, mai de enduro. Or veni ei cândva să termine..dar momentan s-a făcut deja potecă. Că oamenii n-au încotro, trebuie să circule și s-au descurcat.

Altfel, revenind la podul de la Brăila, măcar la denumire puteam fi și noi originali. Neah, i-am zis Golden Gate de România. Zici că toți suntem rudă cu nea gigi… că și el avea un Mbappé de România, un Messi de România, da nimic original. Până una alta, cred că înperioada următoare o să se umple de impresii foto și video despre pelerinajele făcute de influenceri la podul de la Brăila. Bine că s-a făcut…chiar dacă mai e de făcut una alta pe la el.

Poză de la inagurarea podului de la Brăila cu Mutu-Pentru că mereu mai rămâne ceva de făcut.

3 comentarii la „Mereu mai rămâne ceva de făcut”

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura