Instalatorul instalează

Și peste o lună, vine înapoi să remediază ca să zic așa. Deci, încă nu am ajuns la stadiul să apelez la un instalator pakistanez dar la cum merg lucrurile pe aici nu cred că mai durează mult. Anu trecut a crăpat o țeavă la chiriași și cu greu am dat de un instalator care să-și facă timp jumătate de oră să schimbe un robinet. De data asta a crăpat la mine. Nu grav dar cât să pui mâna pe telefon și să refaci scenariul de data trecută… N-am mai avut noroc, toți cei 4 instalatori din agendă s-au scărpinat în cap și au răspuns...Pfff…domnu Marean, sunt prins cu o lucrare…n-am cum.

Da, știu…e greu să găsești un un instalator disponibil darămite unul bun. Tocmai ce mă pregăteam să-mi suflec mâinele și să mă apuc de treabă, mai fac o încercare. O sun pe administratoră s-o întreb dacă are un instalator. M-am gândit că dacă tot are femeia vreo câteva blocuri în administrație poate,poate. Și surpriză, femeia chiar are o firmă de instalatori cu care colaborează. Sun, explic ce și cum, punctez de unde contactul, explic că avem și contract de mentenanță pe asociația de locatari cu firma respectivă și gata, să aștept că mă sună baietzii când fac planul. Și surpriză, chiar mă sună un domn care-mi spune că este instalatorul și că pe la 10:30 va fi la ușă cu câlți, fitinguri și chei franceze. Zic în sinea mea că uite, merg treburile în România. La 10:20 echipa de instalatori la în fața blocului. Lasă acolo un domn pe la vreo 50 de ani și pleacă.

Și intră omul în prinză. Elegant, curat, explică cu ceva dezcorduri cum că e mult de muncă în general, că nu mai e meseriași, schimbă o bucată de țeavă, niște fitinguri, șterge pe jos și gata, a remediat problema. Mă așteptam la vreo 200 lei că na, firmă. Asta așa, că treaba o idee mai complexă decât la celălalt apartament și instalatorul nr 4 mă taxase cu 120 lei. De unde, zice nenea instalatorul că toată afacerea face 60 lei. Wow, ieftin, bun, rapid… Fiind un domn care totuși apreciază munca altuia dublez suma și-i cer numărul de telefon să fie acolo…că nu se știe când ai nevoie de un instalator. Și bine am făcut, că zilele trecute, când să bag în aplicație consumul de apă, apa caldă de la baie mi-a dat cu minus. Că omul nostru mi-a montat apometrul invers. :)) Așa că l-am sunat din nou. Și din nou promt…a zis că vine la ora stabilită și a venit. A remediat problema. Nu eram acasă dar m-a sunat la final și și-a cerut scuze pentru greșeală. Plm, eu am fost mulțumit că a remediat problema inițială.. Că a montat un apometru invers n-a fost un capăt de țară, înțeleg că omul a fost pe grabă, că știu…Când ești instalator trag toți de tine.

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura