Cum merg ofertele de black friday

mathaus.ro/black friday

Aici cred că a fost noroc chior, că am trimis foarte puțin trafic spre acest magazin…. dar las lista deschisă, că cine știe…

Ca și în anii trecuți, grosul îl aștept de la emag…dar cu 1% nu dai înainte…

eMag.ro/black friday

Personal, din ce am urmărit pre-black friday-ul, m-ar fi tentat aspiratorul robot Roborock S7…că cică e redus binișor. Dar tot e scump, că eu sunt zgârcit :))) Dar gata, a început black friday….

Chit că anul ăsta n-am mișcat mai nimic, ce a mai mers a mers din inerție, uite că a mai venit un black friday. Black friday 2022 nu mi-a stârnit nici cea mai mică emoție, însă, de amorul artei, zic să păstrez tradiția anilor anteriori și să fac și anul ăsta o mică listă (că sigur va fi mică, că n-am mai trimis trafic ca în alți ani) cu ofertele de black friday convertite prin cele 3 bloguri ale mele.

Personal, în speranța că mă voi activa și voi mai da un bust acestei activități, poate treaba asta cu lista o să-mi folosească pe viitor. Altfel, ce o fi o fi… momentan aștept ca și voi, să se deschidă black friday la emag. Altfel, din cele câteva magazine spre care am trimis constant puținul trafic, primul magazin care m-a fericit este mathaus.ro. …asta că au început black friday-ul mai devreme decât alții…așa că lista, după cum ați văzut, începe cu ei.

PS. Sunt curios dacă după black friday o să mai rămân în top 100 afiliați profitshare. Cu siguranță nu, dar sper să revin până la Craciun . Ho,Ho,Ho!!!

7 comentarii la „Cum merg ofertele de black friday”

  1. Batalia grea cica s’a dat pe potol si beutura, deh, in vremuri de criza, astea sa fie ca in rest te descurci cu ce ai, o boxa de aia portabila find suficienta! :))

    In alta (dez)ordine de idei, daca nu vedeam pe twitter ca se zbat unii sa vanda niste tigai, habar nu aveam ca e ziua aia si ca veni vorba de reduceri, in primavara cand am cheltuit la greu pe electrosnice ca sa dotez un apartament, preturile au fost binisor mai mici, basca am si scapat de rable pentru care am primit atunci niste vouchere. :)) Stiu de preturi ca mi’se plangea un pretin la care ii recomandasem un aragaz si a tot lalait’o, ca BF. Ca profitshare, o sa razi, cum am ras si eu, dar anul asta uitand total de mare „event” s’a adunat acolo ceva maruntis mai bine ca in alti ani, desi nici altadata nu m’am zbatut in vreun fel anume.

    Sanatosi sa fim, ca in rest nu prea am vazut sa se mai lauda nimeni ca in alti ani. :))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la e-redoo.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura