Vreau sa cumpar o lampa solara cu senzor de miscare

Pentru ca vine vremea sa fac iar mutarea catre padure si au intervenit ceva modificari de livrare a curentului electric, am nevoie de o lampa solara cu senzori de miscare. Vasile, te stiu expert in fotovoltaice asa ca, te rog, o mica lamurire in legatura cu problema mea. 

In principiu nu vreau sa dau o avere pe ea, vreau o simpla lampa solara cu senzor de miscare. Cred ca cel mai mult ma intereseaza perimetrul in care actioneaza senzorul ca pentru alte zone, exista cainele si poate si o camera foto despre care am amintit aici.

In fine, ideea e ca am gasit cateva lampi solare care au si senzor de miscare. Ca pret sunt ieftine, cam cat as da eu pe ele, dar despre performante nu stiu ce sa zic…nu m-am priceput niciodata la chestii electrice.

 1. Lampa solara de perete cu senzor de miscare si lumina cu 20 leduri la asta se da si raza de actiune a senzorului, 3 metri. Or fi macar doi. In descriere zice ca putere 2W si tensiune de alimentare 5.5 V. La mai toate lampile solare celula acumulator(intuiesc despre ce e vorba) este Li-Ion. Ceva reducere acum, 60 lei.
 2. Lampa solara cu senzor de miscare 2.5W 20 leduri– Asta pare mai puternica, are si pe doi ce si-au dat cu parerea despre ea. Pe unul dintre ei l-as crede, celalalt a venit cu  cea mai tare lampa de pe piata. Nici la asta nu zice de perimetrul acoperit de senzorul de miscare. 122 lei.
 3. Lampa solara de perete cu senzor de miscare si lumina cu 8 leduri– pe asta o pun ca am gasit in descrierea produsului o chestie interesanta. Adica cum, senzorul de miscare are legatura cu zona luminata?
  • SENZOR DE MISCARE CU RAZA MARE DE ACTIUNE

  Senzor semisferic ce depisteaza miscarea de la distanta mare, ceea ce creeaza o raza mai mare de luminare.

   

Cam astea ar fi cele mai atractive lampi solare cu senzor de miscare la care m-am uitat. Dupa cum ziceam, habar nu am pe care s-o aleg, ca nu ma pricep. Era si varianta sa caut ceva info pe net ca-i plin internetul de recomandari pentru cea mai buna lampa solara dar pareri si review-uri din alea de n-ai pus mana pe produs fac si eu.

 

3 gânduri despre „Vreau sa cumpar o lampa solara cu senzor de miscare

 1. Eu prin curte am asa si asa, ce ai pus tu in articol se preteaza deasupra usi la o intrare cu trafic de noapte, nu poti orienta adecvat fotovoltaicu si nici senzorul de miscare. cele puse de mine sunt fara senzori se aprind singure cand vine seara si se sting la prima raza de lumina. vara nu ai nici o problema cu ele. Eu pentru ca le tin si iarna, odata pe luna scot acumulatori si-i incarc pe redresor de 6V, cam la doi ani se duc, dar sunt undeva la 30 de lei si zic eu ca se merita. Daca vrei lincuri dai un semn, sunt pana in 200 de lei da fac toti banii.

  • Vasile, eu le vreau cu senzor de miscare, nu vreau sa le montez in fata usii, le vreau undeva pe langa stupi, sa se aprinda doar cand exista miscare pe acolo. In fata usii am montat anul trecut dupa ce a cazut reteaua, o banda de led-uri cu un acumulator.

   • Eu ce am cu senzori le alimentez direct din reteaua mea si sunt cu lumina puternica, in general pentru impact si surpriza ;), senzori buni sunt relativ scumpi, altfel un senzor slab se activeaza la prima ganganie ce trece prin fata. Aici apar compromisuri: lampa cu senzor bun si panou foto slab si acumulatori de asemeni. O idee ar fi asta proiectorul si senzorul bun si reglabil, dar panoul si acumulatorul mai slab.

Tu ce zici?