Vom lua contact cu extraterestrii

aliens-contactVoi aveti premoniţii? Eu am. Acum dacă ai citit titlul nu trebuie sa te cracanezi de râs, asteapta sa vezi de ce zic ca un contact cu o entitate extraterestră este iminent.

Poate sunt si eu un fel de Omul Molie si nu-mi dau seama, da nu e departe ziua in care NASA o sa ne tranteasca o stire ca au  gasit apa pe Marte si de ocolo, mai este doar un pas pana la a gasi viata pe cine stie ce planetoid uitat de lume.

Asa cum am zis, am unele premoniţii si desi nu le-am cultivat,  in momentul in care se intampla, derulez timpul si-mi dau seama ca am stiut ca asa o sa fie.

Gandurile astea-mi vin din senin, ma lovesc si apoi dispar, urmand ca după o perioada sa-si faca efectul. De obicei premonitiile mele sunt la scară globala si foarte rar sunt raportate la o persoana, cu atat mai putin la persoana mea…desi au fost si situatii care ma priveau personal.

Va aduceti aminte de cutremul din Peru din 2007? Daca da, ei bine, la ceva timp dupa ce America de sud a fost zgaltaita bine, citeam un articol despre credinta oamenilor, in care se spunea ca cei mai credinciosi sunt cei din America de Sud, iar la polul opus sunt japonezii, considerati cei mai atei din lume.

Gandul de atunci a fost…sa vezi ce o sa-i zguduie si pe japonezii astia.  Si in 2011 a fost tsunami.

Si asa am fost bantuit de gandul asta câteva zile..si ma tot gandea la japonezi cand am fost lovit de inca un gand…Tibetul si uite ca a fost un cutremur si acolo.

Acum sa revin la extraterestri si la premonitia despre contactul cu extraterestrii. Ma vad pe mine, de fapt ma aud cum exclam urmatorul lucru. .. Ete frate, am ajuns sa fiu contemporan cu extraterestrii.!!!

Cum eu ma vad traind pana pe la optzeci si un pic, am curajul sa pariez ca in urmatorii 50 de ani, omenirea o sa descopere viata extrateresta…sper ca noi sa-i descoperim pe ei si nu invers, ca-ci asta ar presupune ca tehnologic sunt mai avansati decat noi si atunci o sa fie groasa. pentru ca istoria ne-a demonstrat ca la ciocnirea a doua civilizatii, una are foarte mult de suferit.

Voi ce ziceti, vom avea razboi cu extraterestrii?

8 gânduri despre „Vom lua contact cu extraterestrii

 1. Mai usor va fi probabil sa facem noi extraterestrii.

 2. O parte a omenirii are deja contacte cu extraterestrii, e deja fumata chestia asta.
  Tu iti dai seama sa fii conectat la reteau de net a extraterestrilor si sa iti studiez blogul, hm?
  Asta tine de imaginatie, anticipatie, mai rar de premonitie. Oricum ar fi, extraterestii sunt printre noi 🙂 😀 .
  De ce nu?

 3. V-ati pus vreodata intrebarea daca nu cumva aveti cacat la creier?

 4. Omule, ori esti cu capu, ori esti un fel de tata omid…au zis la stiri ca au gasit apa sarata pe Marte. Sper ca ai scris ce ai scris la misto…

 5. Stii dinainte… te mai numesti si REDoo… hai recunoaste. Esti de-al lor, asa-i? :))

 6. Ai avut dreptate !!!!
  In mod oficial, existenta apei pe Marte a fost anuntata recent, chiar daca se stia mai demult de acest lucru.

Tu ce zici?