Vom avea cea mai calduroasa iarna din ultimii 39 de ani

Cred ca toata lumea constientizeaza ca vremea o cam i-a razna. Avem temperaturi atipice, ninsori pe unde nu s-a auzit de zapada decat in povesti si ploi lipsa pe unde ploua tot la doua zile. Apocalipsa vine in orice sezon, am vazut an de an cum se anunta cea mai grea iarna din istorie, iadul alb, bla, bla…Ei bine, anul acesta e pe invers, vom avea cea mai calduroasa iarna din ultimii 39 de ani.

Zice lumea ca de vina pentru aceste fluctuatii meteorologice ar fi poluarea, altii sustin sus si tare ca de vina sunt americanii si aparatele lor din Alaska. Bine macar ca a mai scazut numarul celor ce-l invinuiau pe Base….oricum, nu conteaza, vremea se schimba si noi, vrem nu vrem, ne vom da dupa ea si vom supravietui.

Acum beau o bere, mi-am revenit si habar nu am cat de grea o sa fie iarna ce bate la usa, dar daca maine ne-am muta intr-o insula tropicala, clar, asta ar fi titlul primului articol scris pe blog….cea mai calduroasa iarna din ultimii 39 de ani. 

PS. Cine ghiceste pe care am baut-o?

 

5 gânduri despre „Vom avea cea mai calduroasa iarna din ultimii 39 de ani

  1. Sper că până la ora asta le-ai băut pe amândouă. Ca să scăpăm de dilemă!

  2. Personal prefer berea in recipiente mari, sticle sau halbe, minim 1 litru, acum iti dai seama care e parerea mea :))) , plus ca observ si ceva…. bruna de casa si eu am visul asta de ceva vreme 😉

  3. Pai pana mai ieri erau stirile alea cu apocalipsa gerului si a zapezii, acum zici ca mergem in chiloti la plaja?! :)))))

    Sa iti fie de bine berile … da noi cand zici ca le dam gaura la alea ce le’am tot planuit?! 😀

Tu ce zici?