Volumul 7 din Roata Timpului la precomanda

volumul 7 roata timpului

Ura, ura, yeah baby !!! Vine in sfarsit volumul 7 din Roata Timpului !!!!

Roata Timpului se invarte neincetat, iar Erele vin si trec, lasand doar amintiri ce devin legende. Legendele dispar in mituri, si apoi chiar si miturile sunt demult uitate atunci cand Era ce le-a zamislit se intoarce. Intr-o Era, numita de unii Cea De-a Treia, o Era ce va sa vie, o Era de mult trecuta, o adiere incepu sa creasca…. Nu era inceputul. Intoarcerea Rotii Timpului nu are nici inceputuri nici sfarsituri. Dar era un inceput.

 

In sfarsit, volumul 7 din Roata Timpului, a aparut. Bine, momentan, dupa atata asteptare, Rao a decis sa-l bage intai la precomanda. Data aparitie efective, 20 mai.  Am asteptat 5 ani(volumul 6 a aparut in 2012) mai pot astepta putin… dar faptul ca se intampla acest lucru, aproape garanteaza faptul ca volumul 7 din Roata Timpului o sa apara in sfarsit. Pretul, desi cred ca este ultimul amanunt la care m-as fi uitat, este de 49 lei +10 lei transport.

Am tot scris despre aceasta carte, este prezenta in toate topurile fantasy, chiar si in al meu 🙂 E cartea mea favorita, iar acum ca in sfarsit a aparut, in momentul in care voi pune gheara pe ea, m-ati pirdut pana o voi citi. O s-o anunt si pe nevasta sa nu se bazeze pe mine.

Ce sa mai, stirea venita azi de la editura Rao mi-a demonstrat ca Mos Craciun chiar exista…si anul asta vine de doua ori 🙂  Oare sa-mi fac iluzii si sa sper si la un volum 4 din Cronicile Malazane? Neah, ar fi prea frumos, dar daca se intampla lucrul asta, promit sa cred si in clopotul preafericitului, nu doar in Mos Craciun.

Tu ce zici?