Valoarea mea, valoarea mea, Viorica Dancila

Voi stiti cat crede google ca valoreaza prima femeie din istoria Romaniei care s-a cocotat pe scaunul de Prim-ministru? Nu? 0.01 $….adica, in lei, cam 0.0382 lei. Bah, si-l cred pe google, chiar il suspectez ca i-a umflat pretul…

Ieri am avut o zi in care m-am cam plictisit. E drept, am mai avut zile in care m-am plans de lipsa de chef sau de inspiratie dar de plictiseala, nu. E, si cum in cazuri din astea grave in care sunt rapus de plictiseala, cum nu puteam sa beau o bere sa-mi treaca, am pus mana pe telefon si m-am jucat prin Keyword Planner-ul lui google. Acum ceva vreme, mai anul trecut cand Simona Halep era pe varful valului, din curiozitate am vrut sa aflu numarul de cautari pe cuvantul Simona Halep. Am ramas surprins de suma recomandata atunci de google, undeva la 0.45 $. Ieri, valoarea Simonei in ochii lui google scazuze dramatic…0.07 $.

Si cum am zis ca eram pe varf de plictiseala, am adauga inca ceva in cautari: PSD, Liviu Dragnea si Viorica Dancila. Mai jos, captura de ecran…PSD-0.19, Liviu Dragnea-nepretuit, Viorica Dancila-0.01 $.

Bai nene, n-am nimic cu femeia, avem in tara asta o multime de prosti, Viorica poate fi chiar minte luminata in comparatie cu multi dintre ei, DAR, oricat de prost si incult ai fi tu ca individ, popor, colectiv, bla, bla, nu-ti zice logica ca motul, ala de-l pui in frunte si-l scoti in fata, ar trebui sa fie mai rasarit  decat tine?

Plm, sunt curios daca mizeria asta de Prim-ministru este punctul ala de la care nu se mai poate cobora ca nu mai ai unde, punctul de la care, vrei nu vrei, chiar daca o mai dai stanga-dreapta, fizica te obliga sa incepi sa urci.

PS. Da-ma-n plm de optimist…Iohan, tocmai ce i-a cerut vacii demisia. Sa ne fereasca Barbosul de alte glume de-ale mustaciosului!

3 gânduri despre „Valoarea mea, valoarea mea, Viorica Dancila

 1. Vad ca nu zice nimeni nimic, sa fie ca nu a inteles nimeni nimic sau ca tocmai lumea pleaca in vacanta aia data de la hulitul 1 mai comunist?!

 2. Cred ca amandoua…si Iohan la fel, a zgandarit rahatul si s-a carat si el ca tot romanul in vacanta

 3. A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost real, nu vi-aș mai fi povestit…
  „Valoarea mea este două-zeci două-zeci”.
  Nu, nu este o glumă. Din surse su(s)puse este informația că acesta este titlul cărții pe care tocmai se pregătește să o lanseze. Este de fapt o auto-biografie despre propria persoană, un fel de istorisire a faptelor și întîmplărilor, cumva cam ca și cele petrecute în Cronicile Modaviei.
  Evident, cireașa de pe tort, și fără de care nu ar mai avut loc nice un fel deamuzament, este deci chiar titlu’ cărții, un titlu care ar putea fi foarte bine înregistrat la OSIM și de asemenea propus pentru premiul Zmeura de Aur, pentru imaginație artistică.
  „Dacă voi nu mă vreați, eu vă vreau !”, cum foarte frumos zîsu-a domnitoru Lăpușneanu, care pentru a potoli setea de sînge a boierilor și pentru a-i îmbuna, le-a oferit capul lui Moțoc, demonstrînd cu fermitate că vorbele lui sînt fără drept de apel.
  Și atunci cînd falnic s-o suit pe tron, ironic le aruncă boierilor adunați în marea sala de sfătuială:
  – Vreţi să mai fiu în continuare domnitoru’ vostru ?!
  La care boierii văzut-au că nu-i rost de glumă, și pentru că țîneau cu dinții la viețile lor de îmbuibați, evident c-or preferat șă-și plece capetele întru pre veci și de-a pururi slugărnicie.
  Așa o trăit pînă la adînci bătrîneți, făcîndu-și damblaua, tăind capete în stînga și-n dreapta, și osîndind fără de milă pre oricine cuteza să-i adreseze vreo vorbă…
  Povestea-i lungă…
  Și-am încălecat pe-o roată,
  Și-am spus-o… acuma să fim serioși, nu chiar… toată !
  Și-am încălecat pe-o căpșună,
  Și v-am spus, oamini buni, o mare și gogonată …

Tu ce zici?