tata de fata

Urari de bine pentru misogin

Tipul ăsta, între bărbați părea ok..glume, discuții, se băga la băute, era genul de bărbat ce ți-l doreai în gașcă, mai ales în perioada studenției.Pe lângă toate astea, mai arăta și bine olteanu, că uitai și nu vă spusei că pe lângă faptul că era tatăl misoginilor, mai avea un defect, era din Caracal.Într-o zi, mă vede ăsta cu o colegă  de grupă și-i cade tipa cu tronc. Seara, prin camin, începe ăsta cu: Mariene, fă-mi și mie vrajeala cu Blonda.

Și tot insista și eu tot cu miștoul:Ce bărbat esti bă, să-ți fac eu lipeala, păi tu nu ești în stare?

Într-o zi, nu am de lucru și-i zic blondei că caracaleanul meu salivează la ea și blonda nu zice nu, așa că-i zic ăstuia că tipa e disponibilă și să se descurce și el cum poate.Mamă ce greseală am făcut.După o perioadă de miere în paradis, și-a dat ăsta arama pe față…bătaie, umilință,perversiune. Într-un final, scapă tipa, reușește să-i dea papucii. După ceva vreme, tipa se apucă și-mi povestește ce-a trăit cu cimpanzeul.
Dupa ce am avut o discuție și l-am făcut pe ăsta de tot maroul disponibil în cămine, i-am trântit o urare, ce a sunat aproape a blestem.

Băi, pentru căcatul în care m-ai băgat, să ai parte de trei fete și sa trăiești toată viața cu impresia că sunt curve, chiar de nu sunt!!!

Vreau să zic că blestemul ăsta chiar l-a durut, se vedea pe fața lui că e afectat și eu, de fiecare dată, țineam să-i aduc aminte de urările de bine făcute.Trece timpul, vine finalul de an și fiecare o porneste pe drumul lui.Anul urmator el a stat în  alt cămin, așa că prietenia noastră a luat sfarșit.Ne mai întâlneam pe la Valerica, prin Piranha și țineam mereu să-i aduc aminte, nu de alta, dar se oftica.

Cred că trecuseră 5-6 ani de la terminarea facultății, când, total întâmplător, pe la Unirea, mă întâlnesc cu ăsta.Salutări amicale, prezentări că era cu soția.O felicit, tocmai ce veneau de la un control, tipa fiind insarcinata.La întrebarea mea ce este, aflu că nu știau înca, dar doamna, se grăbește și foarte mândră, precizează că acasă, mai au o fetiță de trei ani.

În momentul acela, mi-am amintit de anii de cămin și l-am privit fix in ochi pe tăticul de fată.Cum mi-se lățea mie fața de rânjet, așa se înegrea a lui, iar ochii…roșu aprins.A bruscat-o pe soție, și a plecat înjurând.Azi l-am căutat pe facebook și din poze, pare-se că are doua fete și un băiat, dar ce să zic…încă e tânăr, iar inceput de chelie sper să fie genetic.

În altă ordine de idei, sper că apariția unor fetițe în viața lui să-i fi schimbat atitudinea misogină, nu de alta, dar am vazut pe wall-ul lui poza din articol.

Tu ce zici?