Una scurta despre blog

viata-la-satDaca nu stiati, va spun eu acum. In momentul in care voi o sa ajungeti sa cititi acest articol, eu voi fi in drum catre Turcia, ca nu-i asa, tot omul are nevoie de un concediu.

Si daca tot sunt plecat, ma gandesc ca poate sunt doritori sa afle care mai este starea drumurilor prin Bulgaria, ce mai este de vazut prin Turcia si multe alte lucruri interesante, lucruri si fotografii ce vor fi postate pe blog.

Si daca oamenii sunt curiosi si vor sa stie cand apar aceste scrieri, au la dispozitie mai multe feluri in care pot afla.

Cel mai simplu mod, este abonarea la articole noi. Daca omul nu stie cum, o sa-i spun eu. Sus, in dreapta paginii se afla o casuta in care-si introduce adresa de email si apoi merge pe email-ul personal pentru a da accept. Si da, abonarea este gratuita, iar adresa de email in siguranta.

O alta varianta de-a fi la curent cu noutatile, ar fi un simplu like pe pagina de facebook a blogului…asta pentru pasionatii de facebook, dar asta implica si prietenii care vor vedea ce „balarii” iti plac.

Alte variante de abonare la articole noi ar mai fi si bifarea casutei din subsolul casetei pentru comentarii, dar si abonarea la feed.

Daca niciuna dintre variante nu va coafeaza, pe motiv ca voi sunteti fani Twitter, nu e panica…avem si twitter, unde puteti urmari aparitiile noi.

Asta e…una scurta, despre blog.

Un gând despre „Una scurta despre blog

  1. Gata domne, ma abonai.
    Cand am fost in cipru, m-a apucat cufureala exact cand eram… desupra turciei. Minunat moment!

Tu ce zici?