Un talent inascut la romani

Avem ţară frumoasă, avem talent….Unul dintre talentele noastre, habar nu am de unde l-am moştenit, este acela că ne căcăm în cele mai mişto locuri. Şi la propriu şi la figurat…

Ieri am fost cu ceva treabă spirituală pritr-un sat de pe lângă Găieşti, Glâmbocata. Satul nu are nimic special, poate doar faptul că din spatele lui încep să se înalţe dealurile subcarpatice. Şi cum a fost o zi frumoasă de toamnă iar eu nu sunt in relaţii bune cu oamenii lui Daniel, mi-am lăsat fetele în beserică la slujba de pomenire a unei prietene de familie şi, însoţit de Pogo, am purces la o plimbare pe dealurile amintite mai sus.

Am urcat printre boscheţi şi am ajuns pe un platou unde era o frumoasă pădure de stejari. Minunat peisajul de toamna. Undeva, în buza acestui platou, deasupra unei râpe, cel mai mişto loc de belvedere. Şi m-am îndreptat către el. Şi acolo, la loc de cinste, în cel mai misto punct, trona un căcat. Şi puţea….că aşa avem noi talentul…avem nişte hectare întregi de pădure dar alegem să ne căcăm în cel mai misto loc. Nişte romantici dă-ne dracu…

6 gânduri despre „Un talent inascut la romani

 1. Cea poate fi mai bine decat sa te caci privind in zare, sa fii deasupra tuturor? te caci pe ea de lume…

 2. Dacă ar veni un marţian sau mă rog, orice fel de extraterestru, în orice caz de pe orice altă planetă, de la distanţă ar vedea frumuseţile patriei, mult elogiate şi trîmbiţate în mai toate operele literare şi în tot felul de reclame. Doar că acestea sînt un pic „cenzurate”.
  Realitatea reală este un pic alta: frumoasele păduri şi impresionanţii codrii sînt locuri preferate pentru căcăcioşi, tufişurile de lîngă parcări sînt pline de bombardamente cu excremente, dimpreună cu alte resturi rezultate în urma unui proces incomplet de digerare intenstinală, dar şi alte chestii indefinite, un piesaj de zici că e de pe… altă planetă !
  Încă poate că şi pe altă planetă o fi totuşi mai civilizat, ăia chiar or avea bude portabile, sau mai ştii?, or fi avînd un cu totul alt sistem digestiv şi nu produce căcaţi. N-am de unde să ştiu, pentru că nu am fost pe altă planetă.
  Mie mi-e de ajuns doar planeta care o am, mi-e de ajuns doar ţărişoara mea şi doar un colţişor de natură unde să pot să mă… produc.
  Păi Natura te inspiră !, şi de aceea este un înlocuitor perfect natural pentru orice diuretic sau dilatator de maţe, în natură cîntă şi păsăsărelele, bucuroase că vor avea mîncare muştele albastre ce abia aşteaptă să se îmbete cu miasme proaspete.
  E frumos să te produci în natură, mai ales dacă laşi „camarazi” taman pe poteca cu cea mai intensă circulaţie, sau un pic în lateral, dar oricum cît mai la vedere.
  Apropos, în nici o reclamă cu imagini de păduri frumoase nu am văzut nici un căcat, nici măcar unul mic de tot, bag sama că cel ce o postat poza o fi şters rahaţii !
  #rezist (constipat fiind!)…

 3. Cea mai mare problema nu e rahatul in sine ci faptul ca omul e singurul animal de pe pamant care se sterge la popou cu hartie sau servetele parfumate, asta e marea calamitate!

Tu ce zici?