Troler Trunki, folosit drept bagaj de mana

valiza-copii-trunkiLa ultima calatorie cu avionul, in aeroport, era un pustulica ce se odihnea pe un troler Trunki. Chiar vorbeam cu sotia ca ar trebuii sa-i luam si Cezarei o astfel de valiza, mai ales ca se uita lung la pusti. Plus de asta,  pare si destul de spatioasa, dar mai ales, utila. Noi calatorim cu rucsaci si pana acum, nu puteam misca nimic, trebuia sa aiba si ea un rucsac in spate, asa ca bagajul ei avea o papusa…

La cat de zvapaiata si agitata este fii’mea, faptul ca are valiza ei de care trebuie sa aiba grija, e bine venita o mica responsabilizare, iar daca oboseste, se poate odihni pe ea. Desi preturile sunt destul de maricele, cred ca se merita. Am mai cautat si alte variante, dar se pare ca cei de la Trunki, sunt singurii ce fac bagaje pentru copii cu posibilitatea de sezut pe ele. Noi i-am lua valiza buburuza, nu de alta, dar e pasionata de buburuze.

Ca tot ziceam de pret, sambata, in timp ce mergeam catre tara, am dat un ochi pe la emag pentru a verifica preturi. Surprinzator, era reducere, iar o geanta pentru copii marca Trunki cu model, era pe la 199, iar cele simple, 170 lei. Acum, preturile au revenit…250 lei cele cu model, respectiv 219 cele simple. Momentan, reduceri de pret la gama Trunki se mai gasesc si pe elefant, asa ca, cel mai probabil, o sa o comandam de la ei.

Si daca tot am zis de bagajul de mana, toate companiile aviatice ofera si copiilor dreptul la un bagaj de mana. Si cum romanu indeasa in bagajul de mana cam cat si in bagajul de cala, genul asta de valiza pentru copii, este nemaipomenit…respecta dimensiunile cerute de companiile aviatice. Adica, dimensiuni: 46 x 21.5 x 31 cm. Greutate: 1,65 kg. Volum: 18 litri. Pe langa astea, mai jos, plusurile semnalate de producator…si sunt deacord cu ele.

  • Invata copiii sa fie responsabili pentru lucrusoarele lor, permitandu-le sa-si pregateasca propriul bagaj.
  • Evita durerile de picioare, copiii pot sta pe valiza cand sunt obositi si o pot calari cand se plictisesc.
  • Parintii isi pot tracta copiii pe valiza, fara a trebui sa-si intrerupa calatoria.
  • Sunt foarte potrivite pentru a fi luate ca bagaje de mana in avion, astfel incat copilul sa nu fie plictisit in timpul zborului sau in cazul intarzierilor in aeroport.

Si pentru ca din vizualizarea produsului pe telefon, nu prea intelegeam care este treaba cu tractarea, trolerul este prevazut cu o bareta ce poate fi adaptata si pentru purtatul pe umar. Desi pare o valiza de jucarie, trolerul asta, zic producatorii, ar sustine o greutate de 50 kg.

Tu ce zici?