Am trecut pe Humagrip

Ziceau batranii ca, daca in tinerete nu porti caciula ,la batraneti, vrei nu vrei, pe langa izmene pui si caciula. Sunt intelept boss, le-am pus pe amandoua iarna asta…

Dincolo de muci si frigul de-l am in oase, dincolo de lene, putin febra si o dulce stare vegetativa, n-am nimic, sunt perfect sanatos pentru ca: Humagrip este inamicul starilor gripale, cefaleelor si febrelor.  Pana mea, cu humagrip d’asta scap eu de raceli.

In fine, cum tot zac si tremur de cateva zile, trag concluzia ca frigul asta din ciolane ce nu se da dus cum nu se da psd-ul de la putere, e urmare a pe vremea mea mergeam prin nameti si eram uzi fleasca si nu se mai inchideau scolile.

Serios vorbind, ieri, pentru prima data mi-am aruncat ochii dupa o tara calda, o tara in care iarna nu scade temperatura sub 10 grade. Ma gandesc ca ar fi o metoda buna de-ai contrazice pe batrani si a le arata ca se poate sa stai la batranete fara izmene si caciula.

7 gânduri despre „Am trecut pe Humagrip

 1. In sfarsit a venit iarna! Si tu la ce dracu bagi mizerii in tine cand ai miere acasa si alte lucruri bune?

  • Bai, bag si miere si altele dar, virusii astia sunt precum hakerii…cauta bresa.

   • Pai dracu te pune sa lasi brese? Da’i pentru restul cu antibiotic de pruna … garantat se rezolva pe modelul: fara pastile in 7 zile, cu pastile intr’o saptamana!

    Hai noroc si multa sanatate, boosss!!

 2. Aveti miere buna d-aia? :O

 3. Nasol sa fii racit cand ai copii mici 🙁 Pe vremuri cand era baiatul mic nici nu mai intram pe la sotie si copil, de frica sa nu ia si ei. Asta e a picat prost vremea asta dupa iarna ciudata ce a fost pana acum. Sanatate!

Tu ce zici?