Supradoza de tv

De sâmbătă încoace am exagerat cu televizorul. Am vizionat mai mult de jumătate de oră de programe, altele decât History și Natgeo, in fiecare zi.Acum nu vă gândiţi că am stat pe canalele de știri și am fost indoctrinat, nu nene, m-am delectat cu divertisment de cea mai proastă calitate.Buuun, hai sa vedem ce-am văzut.
Sâmbătă am fost la țara și cum mama uită că toți cei trei fii ai ei sunt acum cu cătușa mică pe deget, a ținut morțiș să fie la curent cu ce se întâmplă la Mireasă pentru fiul meu. Nu știu de cîte sezoane se difuzează mizeria asta, dar concurente mai nasoale și mai strâmbe ca anul acesta nu cred că au mai fost.Cu băieții in schimb, problema e alta, unii chiar par a avea priviri inteligente, dar toți au așa, o şmecherie de Tecuci în ei, încât anulează sclipirea din priviri.
Duminică, in timp ce-mi făceam somnul de frumusețe, mai pe dup’amiază, am fost trezit cu urlete si răgete, mai ceva ca in planeta maimuțelor. Cei doi piloni ai umorului românesc, Romică și Cornică, îmbogățeau românii la bingo.Onomatopeele pline de decibeli m-au făcut să schimb repede programul și cum se trezise si Cezara, am urmărit Aventurile ursilor Gummy…desene animate foarte,foarte misto.
Ziua de luni m-a prins uitandu-mă la o emisiune, mi-a scăpat cum se numește, dar era cu penibilul ală de Nea Marin, ală de injură ca un birjar cu un coi crescut in taplă.Acum nu vă gândiți că țărănetele injură că așa e rolul..nu, nu vreți să știți ce e la gura lui in afara platoului.Trecând peste injurăturile personajului, în emisiunea unde ăsta renovează case pentru familii nevoiașe, alături de Razvan si Dani Oțil, participau activ si surorile Cheeky Girls. Băi, fetele astea, la prima vedere sunt niste prințese prețioase, dar contrar asteptărilor, chiar sunt ok, foarte dedicate si cu bun simț.Am fost surprins de prestația lor și când au participat la Master Chef-ul  cu vedete și la fel de plăcut impresionat am fost și atunci și acum.Bravo lor.

Acum, la final, vreau să vă intreb, dacă și vouă, Mihai Mitoșeru vi se pare de un jenibil ce tinde catre absolut.Da?… înseamnă că nu ați vazut-o și ascultat-o pe mă-sa…e teribilă.

mama mitoseru,mihai mitoseru,emisiuni tvSursa poză

 

5 gânduri despre „Supradoza de tv

 1. In ce le priveste pe Cheeky Girls am avut si eu un shoc cand le’am vazut la Master Chef editia cu vedete … mi’au dat peste cap toate prejudecatile posibile, sunt niste fete cu mult bun simt, buna crestere si mai ales dedicatie in ceia ce fac … chiar daca nu se pricep, muncesc pe rupte fara sa se planga. Tot respectul meu!

  In rest … nu sunt multe de comentat. Eu am avut un uichend destul de aglomerat (de altii) iar in timpul ramas am preferat sa vad un film.

 2. Curată boală cu tembelizoru şi mai ales cu emisiunile de rahat pentru unii, excepţionale pentru alţii, dar pe o scală absolută a valorilor fiind situate la nivelul unei inteligenţe sub-mediocre. Şi se uită prostimea la tembelizor, şi beleşte ochii la inepţiile ce le spune actorii ceia care joacă o piesă proastă, şi plînge şi varsă lacrimi la tembelenovele, şi apoi începe să-şi deaie cu părerea la emisiunile politike, şi apoi fac mişcare doar în pat uitîndu-se la fuutbol, şi apoi uite aşa trece dziua şi uite aşa începe alta, fără să-ţi mai zdai sama ce de-a seriale or mai curs în total, episoade după episoade ca şi un fluviu uriaş. Valoarea este absolut zero. Noroc cu cele cîteva canale la care mă mai uit, altfel din partea mea se punea prafu pe măgăoaia aia de ecran.
  Că programele sînt de rahat asta se ştie prea bine. Evident există dreptul fundamental de a te informa şi deci de a te uita la orice, inclusiv la pasta cafenie ce se transmite la tembeliziuni, evident acest drept există şi ar fi absurd din partea mea să le dau cuiva vreun sfat să schimbe canalul, să aleagă alte scursuri din alte canale, majoritatea fiind canale ca şi cele stradale din realitate, deci pline de dejecţii.
  Şi atunci te mai miri că ţara este de rahat ? Te mai miri cînd toate rahaturile lumii se linge pe bot cei ce abia aşteaptă să-şi ia porţia zilnică de seriale răhăcioase ?! Te mai miri că sîntem staţia de epurare a emisiunilor fecaloid-menajere şi reuşim cumva să le înghiţim şi să le digerăm ?!
  Noroc că există consumatori de astfel de materii oribile, altfel ar fi defulat în toată lumea, şi s-ar fi fost infectată toată. Aia chiar ar fi o problemă. Globală! Dar pînă atunci, soluţia este oferită de consumul super-exagerat oferit cu mare generozitate de tembelizoare.
  Pentru toţi tembeliştii tembelizaţi cu tembelizorul le doresc tembelizare fericitembelistică !
  Iar cei care au cap să priceapă, bag sama că aţi priceaput ce era de priceaput !!!

 3. Mai bine fara tv, astfel nu ne plangem de ce vedem la tv.

Tu ce zici?