Snow a inviat! Adevarat a inviat!

jon snow a inviat!Cum nenea Martin s-a spurcat la argintii lui hbo, a lasat in urma scrierea si si-a dat cu parerea  pe margine scenariului, urmand sa faca restul cartii dupa film, facand un fel de anus contra naturii.

Ultimele zile au ajuns sa zguduie din temelii si ultima urma de indoiala a scepticilor, dupa invierea lui Gizas si dezlegarea la drob, o alta inviere si o noua dezlegare, la imaginatie de data asta a zguduit hipsterimea cititoare doar de subtitrare…Jon Snow a inviat! in concluzie, exista viata dupa moarte.

Pana la sezonul 6 din Urzeala tronurilor, am reusit sa vad doar doua trei episoade si mi-au parut rupte si usor paralele cu cartile, dar din lipsa de intarzaiere a noului volum din Urzeala Tronurilor, varianta tiparita, mi-am facut curaj si am vazut primele doua episoade din sezonul sase. Previzibile, exact cum mi-le imaginam si eu si cu ceva secvente ce nu se pupau cu ce se intamplase in Dansul Dragonilor.

Dar pana una alta, sunt la ciocnit de  scuturi si va urez traditionalul:

Snow a inviat!!!

 

 

2 gânduri despre „Snow a inviat! Adevarat a inviat!

  1. Who the hell is Jon Snow? 😄

    • Cum cine ii Ion Zapada?!? Ii ala despre care doi ani a plans o lume intreaga! Frateee … mai pune si tu mana pe o telecomanda, pe un torent ceva …

Tu ce zici?