Se mai uita cineva la MotoGP?

motogp,rossi VS gibernau

Ca tot au fost zilele astea cu ploaie, iar prin Bucuresti, traficul a fost ca de obicei, intamplarea a facut sa-l vad pe un scuterist cum se imprastie prin intersectia de la Budapesta. Din fericire nu a patit nimic…un trening ud si o mandrie sifonata sunt mai sanatoase decat un gat rupt. Ce mi-a placut la tipul asta, era casca…o mizerie, dar inmatriculata cu numarul 46, numarul de concurs al lui Valentino Rossi.

Bai, sincer sa fiu, credeam ca Rossi asta a renunta la motociclism de multa vreme, nu de alta, dar eu nu am mai urmarit de multa vreme cursele de motogp si chiar nu mai stiam nimic despre ce se intampla in fenomen. Nu frate, Rossi, inca alearga, e pe locul doi.

Ma uitam pe clasament si incercam sa-mi dau seama daca mai exista vreun nume de-l cunosteam eu pe vremea cand urmaream fenomenul. In afara de Rossi si Dani Pedrosa, nimic, doar necunoscuti.Favoritul meu din vremea aia, Casey Stoner, australian de-al lui Mick Doohan, se pare ca se ocupa de altele, nu-l regasesc in statistici.

Si ca final, las si un video cu, poate cel mai spectaculos duel din istoria motociclismului. Rossi vs Gibernau. In concluzie, se mai uita cineva la MotoGP, se mai intampla batalii ca in video-ul de mai jos?

2 gânduri despre „Se mai uita cineva la MotoGP?

  1. Nu cred ca m-am uitat mai mult de 5 minute la moto gp… asta doar cand butonam telecomanda.

  2. Nu la Moto GP ar trebui sa se uite romanii.

Tu ce zici?