Sala Palatului nu-i mai incape

Se discuta azi pe la radio despre noul stadion Dinamo si cum romanul fuge usor de la un subiect la altul, s-a ajuns cu discutia la cantatorii ce jurizeaza concursurile astea de talente de la tv. Paralela era ca, initial dinamovistii s-au plans ca o au mai mica. De arena zic. Erau altii ce ziceau ca nu umple nimeni o arena de 18.000 de locuri si aici a venit in discutie ca, pe la noi, doar juaratii de la concursurile tv, Fuego si Bobonete  mai reusesc sa umple Sala Palatului.

Dintre toti astia de apar la tv, cred ca Cheloo e cel mai prost, e singurul care nu merge de Craciun la Sala Palatului…mergeau ceva colinde hip-hop, de Craciun merge orice. Bun, de Banica, Brenciu si cine mai canta de Craciun pe la Sala Palatului  stiam ca in fiecare an au umplut sala, dar de carnatul asta, Poponete, habar nu aveam. Drept urmare, am cautat pe you tube niste spectacole ale astuia de anul trecut de la Sala Palatului. Nu ma dau cult, dar glumele lui Bobonete sunt ieftine, jenibile…nu m-au gasit acasa.

Bai nene, Sala Palatului are o capacitate de 4060 de locuri si astia, Bobonete si ai lui, actorii din Las Fierbinti au facut urmatorul lucru:

Cunoscuți publicului pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie românesc,  „Las Fierbinți”, cei patru actori au reușit să facă istorie în stand-up în România. Primul show la Sala Palatului a avut un succes răsunător, astfel că, în anul următor, a fost nevoie de 3 spectacole pentru a satisface cererea foarte mare din partea publicului.

12 000 de oameni au platit bani sa-i vada pe astia. 12 000 de oameni au mers intr-o sala in care, la doua vorbe se baga pula si fiecare stand-uper din asta parat si-a batut mataranga de public si i-a luat la misto. Si ei au ras 🙂 Plm, tara lu’ las fierbinti…

 

3 gânduri despre „Sala Palatului nu-i mai incape

  1. coa, ăilalți n-au haz, însă bobonete da. Nu zic de serial, că dracu de la apele vii se uită la așa ceva. dar la spectacole am râs cu lacrimi. nu am fost în sală, dacă e pe net, e ok, dacă nu, iar e ok. 🙂

  2. Eu sunt dracu de la apele vii care se uita la serial …. in schimb la spectacole nu m’as duce si nici nu cred ca as prea rade.

Tu ce zici?