Sa continuam cu Brandon

fantasy,fantana inaltariiDupa cum v-am tot scris pe aici, in asteptarea volumului sapte din Roata Timpului, l-am descoperit pe cel ce definitiveaza opera lui Jordan, Brandon Sanderson. Dupa ce am devorat primul volum din Nascuti din Ceata, Ultimul Imperiu si am ramas mut la Calea Regilor, azi ma tot uitam dupa urmatorul volum al seriei. Si l-am gasit. Fantana Inaltarii.

Acum ce sa zic…au zis altii, iar eu stiind despre ce-i vorba, spun doar atat…sa vina curierul!!!

Imposibilul a fost atins. Lordul Legiuitor – care se pretindea nemuritor şi conducea lumea cu brutalitate de o mie de ani – a pierit. Elend Venture, noul conducător al lui Luthandel, încearcă să-şi menţină puterea, în timp ce aristocraţii şi neguţătorii murmură nemulţumiţi şi două armate inamice apar la porţile oraşului. Când asediul lui Luthandel se înăspreşte, o legendă străveche pare să ofere o sclipire de speranţă. Dar chiar dacă Fântâna Înălţării ar exista cu adevărat, nimeni nu ştie unde s-o caute şi nici ce puteri conferă. Din fericire, Elend se poate bizui pe ajutorul iubitei sale, Allomanta Vin, asasina neoficială a Curţii.

La final, pentru cei mai putin pasionati de literatura fantasy, pe emag, pana pe 24 ale lunii, este o noua campanie marca Stock Busters,o multime de de reduceri si nu doar la carti.

Tu ce zici?