S-o mai fi gandit cineva?

Nu stiu daca s-a mai gandit cineva sau daca chiar o exista pe undeva prin lume asa ceva (posibil sa existe si nu stiu eu) dar, la cate inventii si strutocamile exista, n-am auzit sa existe o camera foto cu telefon.

Plecand de la… Doamna, la ceva reclama la un telefon cu super camera de coispe megapixeli, Sa-mi cumperi si mie un telefon d-asta. Frate’miu si-a luat un P9 Lite si i-a laudat camera, Face poze misto…Tot recent, si-a mai comandat cineva printr-un link de-al meu, tot un telefon cu camera laudata, un Samsung Galaxy S7.  E, toate astea adunate m-au facut de m-am tot uitat zilele aste sa vad un telefon ieftin cu o camera foto buna. Nu am nevoie de telefon momentan, da’ asa…sa stiu. In fine, ma gandeam eu asa ca telefonul nu prea mai are treaba cu functia lui principala, aia de-a vorbi la el. Nu frate, acum telefonul mobil este despre jocuri, poze de calitate si multe altele…

Ba, si cum ma uitam eu la telefoane, m-am gandit ca: Bah, daca asta e mersul, de ce dracu nu pun astia pe dslr-uri si o functie de telefon? Nu ai nevoie de mare spatiu,  ca daca dintr-un telefon elimini tot ce e extra vorbitului la telefon , la tehnologia existenta in momentul asta nu ai nevoie de mai mult de cativa centimetri. Si, pana mea, chiar nu esti nevoit sa stai cu dslr-ul la ureche, mergi pe casca si ai parte de poze de calitate, bateria te tine si…stai asa ca-mi suna dslr-ul…revin…

10 gânduri despre „S-o mai fi gandit cineva?

  1. Sa stii ca unii au pus functia pe o cabina de dus, vreo 4 ani nici nu am stiut, bine stiam ceva avea un cablu si o puteam conecta la o linie telefonica clasica, da cum eu n’aveam a ramas asa, apoi acum doi ani cand am reparat ceva la ea, am descoperit ca are si bluetooth si se poate lega de un smart sa faci chestii ca cele descrise de tine, deci functia pare buna ar trebui ca toate electrocasnicele sa aibe functia :))

  2. Uite că ca am gasit o idee faină, un suport universal (grip) pentru telefonul mobil, pentru a fotografia mai usor sau direct aici, ca și proiect Kickstarter.
    Și apropos de chestii faine, un articol simpatic despre stabilizarea optica pentru LG G2, explicată folosind o găină ! …Și nu orice găină, ci o găină aventurieră !! Filmuletul este direct aici

  3. Ba, acum cativa ani, au fost unii care au facut ceva de genul asta. Ok, nu un DSLR, dar un compact cu lentile interschimbabile tot le’a iesit. Succesul a fost fulminant, de atunci n’am mai auzit de el.

  4. Au vrut astia cu K zoom sa faca ciumegareli. Le-a iesit pe jumate. Poze misto pentru 2014, insa acum camerele astea noi bat ala.

Tu ce zici?