Rusia-Arabia Saudita, primul meci de la Cupa Mondiala de fotbal

Pentru ca fotbaliatorii nostri vor participa si ei la Cupa Mondiala de Fotbal din Rusia tot din fata televizoarelor, evenimentul ce incepe maine la 18 pe stadionul Lujniki din Moscova, probabil nu va fi urmarit cu interes decat de pasionatii de fotbal sau de pasionatii de pariuri. Chiar erau mai alataieri doi tipi si unul zicea: Ne facem si noi oameni la Cupa Mondiala?

Nu stiu ce asteptari au rusii, sper ca nu viseaza sa castige cupa mondiala dar, probabil ca nu-si pun problema sa nu iasa din grupa, ar fi prea tragic pentru Putin. In fine, meci de deschidere, Rusia- Arabia Saudita. Sansele ca Rusia sa castige sunt destul de mari, arabetii in afara de faptul ca inca mai baga bani grupa mare in tot felul de fotbalisti strainezi, inca nu au scos nimic cu care sa rupa gura targului. Arabia Saudita, in meciurile amicale au facut ceva rezultate interesante…1-2 cu Germania si Italia, au batut Grecia si Algeria cu 2-0 si au luat bataie de la Peru cu 3-0. Nu mai zic si de 0-4 cu Belgia.

Rusii au stat mai prost in meciurile amicale. Au pierdut cu Mexic, au pierdut cu Franta, au pierdut cu Brazilia si chiar si Austria le-a dat un 1-0 frumusel. 1-1 cu Turcia, da parca Putin era ceva prieten cu Erdogan.

In fine, la meciul de maine, rusii sunt favoriti. Desi grupa lor cu Arabia Saudita, Egipt si Uruguay pare simpluta, facuta in stilul clasic…sa-i ajutam pe gazde, in grupa exista o necunoscuta…evolutia echipei nationale a Egiptului. Mohamed #Salah inca incert pentru meciul de vineri cu Uruguay.

Ceva favorite? Eu as merge pe mana Braziliei si sunt curios de evolutia Belgiei.

#HaiRomania!!!

predictiipariuri.com/

Tu ce zici?