poze samsung j5 2016

Review sincer pentru Samsung J5-model 2016

Am primit de ziua mea un telefon Samsung J5 modelul 2016. E un salt destul de semnificativ de la vechiul meu Samsung Galaxy S Advance GT-i9070. Chiar si eu care sunt mai putin pasionat de tehnologia mobila simt diferentele. Telefonul costa 890 lei la emag, asta inainte de black friday. Vedem dupa si in timpul…

Pareri si impresii Samsung J5-model 2016

Lumea zice ca modelul J5 2016 este un raspuns mai calitativ al celor de la Samsung  dat producatorilor chinezi de telefoane mobile de 200 de dolari…asa o fi. Pe piata se gasesc trei variante de culoare. Alb, auriu si negru. Eu am primit modelul negru. Samsung J5 nu are pretentiile unui telefon de fitza, pune mai mult accent pe„solid”rama metalica contribuind din plin la acest lucru. Ca si dimensiuni,  8.1 mm în talie si cantareste din fabrica, 159 de grame. Eu i-am mai adaugat o husa antisoc, asa preventiv si o folie de sticla cu menirea clara de-a proteja display-ul de  5.2 inch. Ecranul vine cu panou Super AMOLED şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar la capitolul luminozitate, sta foarte bine.

Ce nu-mi place la J5….dimensiunile frate, desi ai anumite avantaje la asa display(video,foto,lectura) cand vine vorba de manevrabilitate cu o singura mana, si eu am nevoie de acest lucru petrecand destul timp la volan, chiar ai nevoie de …o mana mai mare. In rest, daca ai doua maini disponibile pentru el, telefonul este bestial. Butoane foarte bine pozitionate, spatele telefonului usor curbat face din Samsung J5 este un telefon destep care arata chiar bine.

selfie samsung j5Camera foto….pardon, camerele foto. Cum de la o vreme trag cam multe chestii in poza, si cum nu-l car pe Nikon tot timpul dupa mine, aveam nevoie de un telefon care sa faca ceva poze mai calitative. Si Samsung J5 face poze bune. Inca nu sunt eu expert, dar telefonul poate. Camera principala 13 megapixeli, camera frontala pentru selfie, 5 megapixeli. Nu sunt inebunit dupa selfie-uri, dar pentru articolul asta, m-am tras in selfie 🙂 Restul pozelor, chiar si cele de pe la ultimele articole, sunt facute tot cu samsungul nou.

Bateria…tine, nu cum tineau bateriile de pe vechile Nokia, dar comparativ cu alte smartphon-uri, bateria Li-Ion de 3100 mAh, tine destul de mult. Adica, la cat utilizez eu telefonul, am si zile in care nu-l pun la incarcat. Timpul de incarcare, undeva pe la doua ore si jumatate.

Ca si concluzie de final, Samsung J5 modelul 2016 este un telefon pentru facut poze, uitat pe you tube si desigur…pentru facebook, acesta fiind si motivul pentru care au investit mult in baterie., iar eu sunt multumit de el…mai ales ca e cadou de la o persoana draga.

Tu ce zici?