Pusca si cureaua lata

Ca tot nu am mai scris de ceva vreme despre filme si nici nu am mai vizionat unele noi in ultima vreme, ieri, bantuiam pe youtube si mi-a venit o idee geniala: sa fac un top al filmelor mele preferate. Cum internetul e plin de topuri cu filme preferate, si de obicei ideile geniale sufera modificari, asa si ideea asta cu topul filmelor preferate a suferit o modificare…nu mai este un top al filmelor preferate, a devenit un fel de Singur impotriva tuturor. Asadar, vom avea pe aici o rubrica noua. Scene din filme in care eroii sunt singuri, au o arma(daca erau fara arme, scriam doar despre Steven Seagal) si poarta ceva batalii epice. Pentru inceput, western frate!!

My Name Is Nobody, film vechi, din 73, cu Terence Hill si Henry Fonda, dupa o idee a lui Sergio Leone cu muzica de Ennio Morricone, este un western spaghetti clasic, cu multe glume si ceva impuscaturi…multe impuscaturi. Filmul are 7,5 stele pe IMDB. Nu fac spoiler, dar va las scena ce defineste ideea acestui top.

Jack Beauregard( Henry Fonda)  cel mai celebru pistolar al vestului este pe cale sa-si incheie activitatea, dar nu este lasat de Terence Hill sa faca acest lucru pana nu ajunge sa-i infrunte de unul singur pe temutii banditi din Wild Bunch. In conditiile in care Jack avea un pont cum ca, banditii duceau in topcase-urile cailor ceva batoane de dinamita, iar omul nostru avea si ochelari, batalia finala pare credibila…doar e film, nu?

Un gând despre „Pusca si cureaua lata

  1. L-am vazut acum cred vreo 10 ani stiu ca mi-a placut. Cred ca o sa il revad in weekend.

Tu ce zici?