bani murdari idioti

Promisiuni…

bani murdari idiotiClipul asta de-l postez e un fake, dar adevarul din spatele lui e…adevar curat, se intampla si putina lume vorbeste despre el. Genul asta de intamplare merge la marele fix cu tipa despre care v-am povestit in articolul Si curva si ieftina si proasta.

Clipul asta l-am primit de la un coleg in dimineata asta…mi-a inseninat ziua, chiar nu mai conteaza ca maine se dezlantuie iadul alb si se inchid scolile.

In fine, clipul e amuzant si mi-am amintit de o intamplare de pe vremea cand, chiar daca eram la curent cu industria pornografica, termenul i-a dat mu*e, nu-l cunosteam. deh, copil crescut la tara…

Intamplarea de care mi-am amintint e inversa, se intampla in orasul Bolintin Vale, oras pe malul raului Arges. Se porceau doi etnici tigani, un el si o ea. Si cum traditia la ei o cere sa se porceasca in gura mare, in centrul orasului Bolintin Vale, asta o facea pe asta curva, bagaboanta, bla, bla… E, si femeia i-a dat fatala, i-a dat la temelie: Bah, ipotentule, uiti ca mi-ai dat limbi pe Arges ca nu ti s-a sculat? 

Pam, pam…

7 gânduri despre „Promisiuni…

  1. Am d-astea pe telefon de n-ai idee. Uite ti-o trimit acum pe aia cu michael jackson

  2. M’ai cenzurat, ha? Nu ma asteptam …

  3. Glumeam! :)) Sa sti ca pe Vasile l’am pierdut si eu un pic …. :)))))))))))))))

Tu ce zici?