Probleme cu pozele de pe blog

Se tot plange lume de diverse probleme…ba cu noua versiune wordpress, ba cu firmele de host. Uite ca a venit momentul si vreau nu vreau, sunt si eu la rand. Deci, AJUTORRRRRRRR!!!!!!

Am observat de cateva zile ca am ceva probleme la incarcarea imaginilor de pe blog, in special pe homepage si la related post. Adica, arata fix ca in captura de mai jos, doar iconita:

Dupa cum v-am obisnuit, pe parte tehnica sunt priceput ca zidarul la nave spatiale, iar cand dimineata, mi-a zis si Corozanu pe facebook ca problema ar fi de la JetPack si mai exact din Photon, m-am uitat lung, am dezinstalat Photon-ul si nimic. L-am reactivat, am facut update, dar problema persista. Mai departe, apelez la voi…un priceput ce n-a iesit la gratar in fumoasa zi de duminica? Cucule, tu, sau ai plecat in vacanta?

Marian Manea

8 Comments

  1. Eu sincer.. nu as folosi jetpack deloc.. pe blogurile mele nu-l folosesc.. uneori merge exceptional.. alteori este ultimul rebut.

  2. Păi ce vrei să facă.. adică ce face jetpack pt tine, de nu pot face module separate? Sau ce nu face tema stas, și ai nevoie de jetpack ? Că și Photon este pe post de CDN, ori.. CDN ai nevoie doar dacă ai vizitatori pe site, care sunt de prin alte zone ale lumii, iar asta în condițiile în care internetul la respectivii este foarte încet, totuși în secolul ăsta, nu prea se mai poate spune că internetul se mișcă greu, mai ales când la noi în România, de unde ai majoritatea vizitatorilor, internetul cel mai mic este de 10 Mbps.

  3. Photon’ul eu unul il am dezactivat ca nu imi este util la nimic in afara ca are un consum mare de resurse. Intre timp vad ca s’a rezolvat problema si la tine, pana la urma ce era?

    • Habar nu am…am dezinstalat jetpack-ul si l-am instalat din nou. I-am facut si update, iar acum vad ca merge.

Tu ce zici?