Privitul la seriale are si parti bune

sons of anarchy

Nu sunt fan seriale, in cel mai bun caz, le consider pierdere de timp. Adica, nu am nici timpul si nici starea de-a urmari 176597253 de episoade, impartite in tot atatea sezoane. Dar, ca intotdeauna exista si un „dar” azi m-am uitat la primul episod din Sons of Anarchy. Dragut. Adica, genul ala de film cu baietii rai, dar sensibili. Si cu motociclete.

E, dar daca am zis ca privitul la seriale are si ceva benefic, cel putin Sons of Anarchy, are o super coloana sonora. Asa ca, l-am descoperit pe The White Buffalo. Si cum nu m-am aventurat dincolo de primul episod, dupa ce am terminat vizionarea, am cautat sa vad ce mai canta nenea asta. Si canta.

Pe langa ceva cover-uri cunoscute si interpretate super misto, omul nostru mai canta si altele, de-ale lui. Oricum, are super voce. Mie-mi place, asa ca azi, cam asta am ascultat. The White Buffalo pe numele lui de scena, a fost botezat de-ai  lui cand era mic si tocmai se nastea in Oregon, drept Jake Smith. Si cum mie mi-a placut, va las si voua…poate nu stiati de el si poate o sa va placa. Si cum eu l-am descoperit pe coloana sonoara a filmului Sons of Anarchy, pai tocmai de acolo vine si prima melodie…The House of The Rising Sun. Parca suna mai bine decat originalul de la Animals.

Un gând despre „Privitul la seriale are si parti bune

  1. serialul e foarte misto ma. uite-te ca nu e pierdere de timp

Tu ce zici?