Prima clisma nu se uita niciodata

Unele lucruri nu se uita niciodata. Prima iubire, primul telefon, prima bere cu tatal tau, prima clisma. Da, prima mea clisma(sper ca si ultima) nu o voi uita niciodata, mi-a ramas adanc intiparita in 🙂 memorie. Bun, clisma sau spalare de mate cum se mai numeste ea popular se face la recomandarea medicului si se face cu aparatul pentru clisma. Clisma este recomandata si in cazul operatiei de apendicita. Mai sunt si cazuri in care clisma se face din alte motive cum ar fi inceperea anumitor cure de detoxifiere dupa cum ar recomanda veganii. In fine, sa nu o mai lungesc……

Aveam vreo 15-16 ani si, fix in ajunul craciunului, bosorogul ala de e imaginea coca cola, desi ardea focul in soba, a intrat prin horn si mi-a adus pe langa o pijama si un pluover, o minune de apendicita. Cum cel mai apropiat spital era spitalul din Videle, acolo am ajuns. Dupa ce m-au stabilizat, m-au pus pe hold…nu opera nici dracu in ziua de craciun.

In seara de 25 decembrie, o asistenta  si-a facut intrarea in salon: Copile, hai la clisma si la barbierit!

Si m-am dus…si am asteptat ca mai erau si alti musterii in fata, tot la clisma si ei. In fine, am intrat, m-am pus cu curul in sus si am astepta. Specialista in clismologie la spitalul din Videle era o doamna bine, pe la 1 kintal si ceva, rosie in cap si cu bucle permanente. Era dota cu un ibric cu smaltul sarit (cred ca asa ieseau din fabrica aparatele de clisma, cu smaltul ciobit) si un furtun…ala cu care te dezvirgina anal.

In fine, dupa ce mi-a bagat in mate o cantitate de apa cu sapun m-a dat afara din camaruta aia obosita…mai avea si alti clienti. Vaca nu mi-a zis sa merg repede la wc…deci, m-am intors in salon. Noroc ca m-a intrebat un nene din salon daca am fost la wc. I-am zis ca nu…si omul a inceput sa urle: fugi bah la wc ca te caci pe tine!! Deja simteam ca omul are dreptate, deci, cu toate panzele sus catre budele mizere.

Nu o sa uit niciodata wc-urile ale…trei cabine pe dreapta, trei pe stanga…si in mine se dezlantuia iadul. Fierbea cacatul in mine. Transpirat, din instinct ma-m dus la prima usa din dreapta. Incuita. Si urmatoarele doua la fel…ocupat, ocupat…Nu mai stiu cum am reusit si am traversat la celalat rand de toalete si…Victorie, un wc liber!!!!  Pijamaua adusa de mos craciun a scapat la mustata de primul jet ce nu mai putea fi stapanit. Transpiram si simteam ca l-am luat pe Dumnezeu de ambele picioare cand,  aud pasi grabiti si o usa izbita de perete. Bataie in prima usa. Ocupat. Bataie in a doua usa. Ocupat. A treia la fel si un pas grabit ce se indrepta catre usa in spatele careia eu deversam. La jumatatea drumului s-a auzit un Pfffffffffffffff si un OHHHH. Ghinion…un proaspat clismat n-a mai ajuns sa-mi bata si mie la usa…oricum, tot ocupa raspundeam si eu.

Deci, asa a fost cu prima clisma…nu se uita niciodata.

 

7 gânduri despre „Prima clisma nu se uita niciodata

  1. Asta da titlu de articol, face toti banii. O clisma buna face cat un abonament la sala si e chiar mai ieftin si trece mai repede 🙂

  2. Scuze da altceva nu pot scrie decât 😂😂😂😂😂😂😜

  3. Era sa ma cac pe mine intr-o zi.
    Trebuia sa ma duc pana la aeriport la Otopeni. Si m-am suit in 783 si hai incet incet catre aeroport. e, pe la Arcul de triumf m-a luat. Dar ceva de speriat ca ziceam ca nu-l pot tine. LA casa scanteii ma gandeam ca trebuie neaparat sa ma duc undeva.
    la baneasa eram in ultimul hal. m-am ridicat in picioare si m-am pus cu capul pe o bara d-aia metalica, rece. nu stiu la cate locuri unde voiam sa cobor. un megaimage, dar aia nu au wc pșr clienti. la peco era inchis (inventar).
    ziceam că fac pe mine. intr-un final a ajuns la aeroport. am fusit din autobuz si am intrat in aeroport. am intrebat unde e wc-ul si am intrat. tocmai spalau wc-urile. i-am zis femeii de serviciu ca nu ma intereseaza. nu m-a lasat. asa ca m-am dus la femei, am dat peste una cand abia iesea pe usa, am inttrat intr-o cabina si da-i. am stat vreo 10 minute si cred ca am slabit vreo 5 kile. am iesit alt om. au zis ceva vreo 2 femei dar nu imi pasa. nici nu stiu ce-au zis atunci Ș))

Tu ce zici?