Plaja Corbu

plaja corbuAşa cum vă ziceam ieri, în Bucureşti era linişte totală. Şi cum Dumnezeu, mă rog, BOR a hotărât că românii mai trebuie să şi muncească, paştele a picat fix într-o zi de 1 Mai, dând peste cap multe planuri de vacanţă. Colac peste pupăză şi Busu, Romica şi toţi ceilalţi cititori în meteorele trimise de la INMH vesteau sfarşitul lumii, dar cum se întâmplă destul de des, lucru ce dă un anume farmec meteorologiei, cititorii în apa de ploaie sau înşelat…la mare a fost o vreme superbă.

Şi pentru că un întâi mai muncitoresc nu are farmec fără mare, la ora 10, m-am îmbarcat cu tot familionul în maşină şi…uite marea. Pe la doisprezece şi un pic eram deja pe plaja Corbu şi alături de alţi 40-50 de amatori de mare, ne lăsam mângâiaţi de briza şi de soare.

După cum se ştie, campatul pe plajele  rezervaţiei biosferei este interzis, de anul acesta şi accesul cu maşina pe plaja de la Corbu este limitat, cel puţin pe drumul principal, cel ce coboara pe lângă cherhanaua Casa Veche, are în capăt o barieră de toată frumuseţea.

Plaja curată, aproape pustie mi-a oferit ocazia să-mi fac şi primul selfie pe anul acesta, dar rămâne pentru mine şi urmaşii urmaşilor mei. Pentru voi, o mică galerie…şase poze slab calitativ, facute cu telefonul din dotare.

 

5 gânduri despre „Plaja Corbu

  1. De 4 ani merg in fiecare vara de cel putin 3 ori pe an la Corbu. Liniste, simplitate, libertate

    • Sa trăiești,eu merg la corbului doar de 2 ani,si ași dori o informație ,au pus bariere ?,si amenajarea, taxe,etc.?

      • Barierele sunt puse la limita plajei…drumul paralel cu plaja,nu mai este accesibil pentru masini. De campat, nu stiu ce sa zic…probabil se campeaza, dar mai prin boscheti, pe plaja nu cred ca se mai poate.

  2. cred că este cea mai pustie plajă pe care am văzut-o vreodată 🙂

  3. Ma poate informa cineva daca se mai poate campanie la corbului ?multumesc

Tu ce zici?