petitie+online

Petitiile on line si spam-ul

Nu ştiu dacă există legătură, asta să-mi spuneţi voi, dar de fiecare dată când semnez  o petiţie online, nu contează cauza, la puţină vreme, mai apare o nouă adresă de mail ce mă spamează.Nu este neapărat o spămuială agresivă, dar la două-trei zile, mă trezesc iar cu ceva ieftin de cumpărat.

Cred că şi ăsta este un motiv de-am încetat să mă mai implic prin tot felul de iniţiative din astea de militeaza pentru orice.Cred ca mă apuc şi-mi fac o adresa de email special pentru petiţiile online, să vad dacă chiar am dreptate şi pe lângă o iniţiativă frumos împachetată pentru salvarea melcilor de stepă, în spate, tronează ceva interese comerciale.

La voi cum stă treaba, aţi observat ceva legătură între cantitatea de spam şi petiţiile online?

3 gânduri despre „Petitiile on line si spam-ul

  1. Cine sta sa completeze datele pentru petitii?! 🙂

  2. Am mai dat şi io cu băţu să semnez petiţii de împerechere a puricilor de pe pisici sau pentru acţiuni de potcovire a ţînţarilor armăsarilor, şi nu poci spune că aş ave mai multe spemuri în mail, că şi aşa am destule care le şterg numai citind titlul, din cauză că fie că nu mă intere, fie că uit să le declar eventual spam. Dar aşa, din cînd în cînd mai bag şi io cîte vreo semnătură, de parcă de semnătura me ar depinde soarta omenirii, neahhh, o fac numai pentru amoru propriu.
    Şi de altfel, n-am de unde să ştiu cine se află în spatele acestor petiţii online, n-am de unde să ştiu cine este „sponsorul” de fapt şi de drept, poate că are ceva interese ascunse, n-am de unde să ştiu. La modul cel mai serios, acţiunile astea de caritate sau de strîngere de mîini, de semnături adică, e că şi cum ai adună laikuri şi ai dupe aia o baza de date cu posibilii interesaţi de vreun produs. Hi hi hi… peafăra-i vopsit gardu…

  3. E cea mai buna idee sa ai o adresa de mail doar pentru asa ceva. Cat despre petitii&spam, observatia e buna, si e posibil, in buna parte ca cel ce le initiaza sa fie absolut nevinovat si problema sa fie de la platforma de petitii online, administrator, cel care are acces la bazele de date, tentatia e mare :))

Tu ce zici?