Pestele si Valutistul

Unele meserii sunt vechi de cand lumea, altele au aparitii meteorice si apoi se pierd in negura nomenclatorului de meserii. Spre exemplu, meseria de peste inca exista, iar valutistul devenise rara avis inca de la finele anilor 90. Apropo de valutisti, sambata, dupa aproape 20 de ani, am vazut unul. La cate exchenge-uri exista, nici nu stiu cum de a rezistat. Probabil, la fel ca mai toti cei ce practica o meserie pe cale de disparitie si acest valutist se plange ca tinerii nu mai sunt interesati de aceasta frumoasa meserie.

Pentru cine vrea sa-l vada pe acest valutist, este rugat sa mearga in fata la Hotel Arges si s-o arda nedumerit…cu siguranta va fi abordat cu intrebarea: Vrei sa schimbi valuta,boss? Am fost atat de surprins de intrebare incat, tarziu mi-a venit ideea ca un raspuns pe masura ar fi fost acela, da boss, am o mie de marci..te bagi? Probabil, s-ar fi bagat 🙂

Iar acum, despre peste. Acum ceva vreme, intr-o noapte, calatoream catre Tg Neamt cu un prieten si un camion plin cu masline. Si cum orice camion trebuie sa-si mai traga si sufletul, am oprit intr-o parcare de camioane pe la Ramnicu Sarat. Dupa ce ne-am luat cate o cafea si am pisat roata din spate, am fost aborbati de cel mai tanar peste. Nu cred ca avea mai mult de 11 ani. Precoc.

Sefu, nu vreti o femeie?

Ai tu femei, l-a intrebat prietenul?

La raspunsul pozitiv al pestelui, i-am zis: Bai, daca ai, vrem una cu curu mare…sa-i facem o sodomizare.

Sa-i faceti ce? a raspuns pustiul nedumerit.

S-o f*tem in qur…ai asa ceva? 

A!!! am, toate fac si anal, a raspuns pestele mandru de serviciile oferite.

Si cum discutam noi, prin parcare, apare ceva ce ar fi trebuit sa fie o femeie…

Bai, uite, pe asta o vrem si i-am aratat aratare.

Pustiu a facut ochii mari si foarte revoltat a strigat:

Uai, aia nu e curva, aia e mama!!!

Pai si, ce, nu-ti platim?

Nu am facut afacerea, ne-am terminat cafele si ne-am vazut de drum.. Ce s-o fi ales de tanarul peste, habar nu am, dar multa vreme mi-am adus aminte de intamplarea asta.

2 gânduri despre „Pestele si Valutistul

  1. cunosc. si eu cand am fost la curve, in liceu, m-a dus un prieten. tot asa, se oprise si il intreba pe un tiganus pe strada. n-avea mai mult de 7-8 ani ala.
    si ne-a dus ala la curve. unele bune rau, altele nu prea

    dar era un pustiulica frate, eu la varsta aia mi-era si rusine sa vad in filme ca se saruta un cuplu…

Tu ce zici?