Patru gloante

vin beciul domnescCum orice geniu creativ mai are nevoie si de ceva inspiratie, tot asa si eu. Acum ceva vreme, treceam printr-o astfel de perioada lipsita de inspiratie…drept urmare, traiasca vinul!

Cand mi-am descoperit talentul bloggeristic, m-am inscris in blogalinitiative si am participat la cateva campanii. Nu am castigat material nimic, doar experienta. E, de data asta, intr-o seara, cautand inspiratie intr-un pahar de vin, aceasta, hac, a venit sub forma newsletter-ul ce anunta campania Tu cum ai descoperit vinul? a celor de la Beciul Domnesc. Si cum aveam prin draft un ciot despre prima betie, l-am modificat, l-am cotit, si a iesit un articol castigator. Adica, fix asta: Varstele Consumatorului. Adica, nu chiar castigator de primul loc, dar pe aproape.

Desi uitasem ca ieri ar fi trebuit sa se anunte castigatorii, m-a durut la bascheti, nu m-am interesat de soarta concursului…dar, azi am fost sunat de un curier. Mi-a adus patru sticle de vin Beciul Domnesc. Ce sa zic, merci, sa fie primit! Si uite asa am castigat primul meu premiu la o campanie. Sa te imbeti de bucurie si mai multe nu 🙂

 

4 gânduri despre „Patru gloante

  1. sa te prind ca bei fara mine ma. io n-am primit nici macar un „bravo ma, a fost un articol citibil”.
    ca sa nu zic de ceva de gaticeala. nimic ma, ma lasara pe uscat.
    belicitari tie si sa ma tii la curent cand ii dai cep la sticla

  2. Hai sa iti fie de bine! Daca tu crezi ca nu te descurci, suna’ma ca prieten! :)))))))

Tu ce zici?